• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Telefoon houders

De nieuwe generatie telefoonhouder is hier, de SP Connect.

Monteer je telefoon gemakkelijk aan je stuur of motor, en voorkom hiermee onnodig telefoongebruik tijdens het rijden. De SP Connect is te gebruiken op zowel fietsen, motoren, enduromotoren, wegmotoren en auto's. Lees meer voor meer informatie

Lees meer

Categorieën

Weergegeven:
Sorteren op:

Op de motor


Moto Bundle
Net als voorheen zit de Moto Bundle weer in het assortiment bij SP Connect. Echter zijn ze enkel verkrijgbaar in een LT- en een Motor Scooter-variant. Dat betekent dat er bij het SPC+ systeem geen aparte bundels zijn per telefoontype. De Motor Scooter Bundle is te bevestigen aan de spiegel, de LT-versie is te bevestigen aan het stuur. Beide bundels zijn beschikbaar met een Universal Phone Clamp of Universal Interface, en de LT daarnaast met een Universal Phone Case.

Charging Anti Vibration Module
Ook nieuw is de charging Anti Vibration Module. Deze module absorbeert vibraties die bij het motorrijden vrijkomen en laadt tegelijkertijd de telefoon op.


Op de fiets


Bike Bundle
Ook voor op de fiets zijn er bundels te bestellen, namelijk de Bike Bundle en Roadbike Bundle. Deze bundels zijn met het SPC+ systeem eveneens niet meer per telefoontype te bestellen. De Bike Bundle bevat een Universal Bike Mount en een Universal Phone Clamp, Universal Interface of Universal Phone Case. De Roadbike Bundle bevat een Handlebar Mount en een Universal Interface of Universal Phone Clamp.


Handlebar Mount Pro MTB
Speciaal voor mountainbikers heeft SP-Connect de Handlebar Mount Pro MTB. Deze houder absorbeert trillingen en past op elk formaat stuur.


In de auto


Vent Mount
De vernieuwde Vent Mount is verkrijgbaar in twee varianten: eentje met-, en eentje zonder lader. Door de nieuwe magneet in zowel de Mount als de Phone Case blijft de telefoon veilig zitten. Bij de Charging Vent Mount wordt een USB-kabel meegeleverd.


Charging Suction Mount
Ook de vernieuwde Suction Mount beschikt over een draadloze laadfunctie. De Suction Mount plak je tegen de voorruit aan, en houdt de telefoon middels de nieuwe magneet stevig en zonder vibraties vast.


Tijdens het sporten


Arm Band
De Arm Band is dé manier om je telefoon mee te nemen tijdens bijvoorbeeld het hardlopen. De band, gemaakt van stretch-materiaal, is ademend en voorzien van een antislip-coating om je telefoon goed op de plek te houden.

Clip Mount
Nieuw in het SP-assortiment is de Clip Mount. Met de functionele clip mount bevestig je je telefoon gemakkelijk aan bijvoorbeeld je riem, broekzak of rugtas.


Foto & video


Tripod Pole
Met de Tripod Pole maak je nóg betere foto's en video's. De driepoot is gemakkelijk en compact op te bergen, en daarnaast voorzien van een 360 graden ballhead.

Tripod Grip
De Tripod Grip heeft twee functies: je kunt hem gebruiken als standaard voor statische content, of gebruiken als handvat tijdens het fotograferen of opnemen van video's. Net als de Tripod Pole is ook de Tripod Grip voorzien van een 360 graden ballhead.

 

Kantoor & alledaags gebruik


Charging Office Stand
Met de Charging Office Stand kun je je telefoon makkelijk opbergen én opladen. De telefoon blijft aan de module 'hangen' door de interne magneet en wordt ook opgeladen.

Charging Pad
Je telefoon opladen kan ook gemakkelijk en snel met de Charging Pad van SP. Je legt simpelweg je telefoon erop en hij wordt middels een 15W lader snel opgeladen.

Wireless Powerbank
Geen stroom in de buurt, maar wel je telefoon opladen? Dat kan met de Wireless Powerbank van SP. De powerbank van 10W past in elke broekzak en laadt je telefoon snel op.