• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Beta Tools

Beta Tools, het must-have gereedschapsmerk in jouw werkplaats!

In elke werkplaats wil er gebruikt gemaakt worden van het kwalitatief beste en sterkste gereedschap. Het Het gereedschap van Beta Tools is hierbij veruit de koploper onder al het gereedschap in de markt. Met een efficiënt en strak design in combinatie van het hoogwaardige kwaliteit materiaal waar het van gemaakt is, verzekerd het jouw werkplek van het beste gereedschap wat maar te vinden is. 
Naast gereedschap voorziet Beta Tools jouw werkplek ook van volledige werkplaats inrichtingen, werkbanken, Trolly's, Gereedschapswagen en Gereedschapskoffers. Dit allemaal van hoogwaardige kwaliteit en volledig modulair aanpasbaar naar je eigen wens. 

Beta-Tools is dus het merk voor een vakman die graag voorzien wil worden van een nette en georganiseerde werkplaats. 


Beta werkplaatsinrichtingen en Werkbanken

Beschikbaar in ons assortiment: Beta Werkplaatsinrichting en Werkbanken. Hierin bieden wij de RSC55 en de C45PRO werkplaatsinrichtingen.

de Beta C45PRO is de evolutie van de Beta C45 werkplaatsuitrusting, met een nieuw ontwerp voor een exclusieve stijl. De nieuwe Beta werkplaatsuitrusting omvat vooraf bepaalde combinaties die na verloop van tijd kunnen worden uitgebreid of gewijzigd, en individuele modules om de ideale werkplek vanaf nul samen te stellen volgens uw behoeften. Onze gehele voorraad C45PRO werkplaatsinrichting is te vinden onder 'Werkplaatsinrichting'
Bekijk het aanbod werkplaatsinrichtingen


De beta RSC55 is de modulaire werkplaatscombinatie waarmee u een moderne werkomgeving kunt creëren die is afgestemd op uw ruimte- en opslagbehoeften. Kies uit een groot aantal oplossingen met hoge kwaliteitsnormen, ontworpen om uw tijd optimaal te benutten door het werk te optimaliseren. Onze gehele voorraad RSC55 werkplaatsinrichting is te vinden onder 'Werkplaatsinrichting'.
Bekijk het aanbod werkplaatsinrichtingen


Naast de volledige werkplaatsinrichtingen zijn ook alle kasten en werkbanken los te bestellen, om ze je volledig eigen werkplaats in te kunnen richten.


Beta Gereedschapswagens en Trolleys

Naast je volledige werkplaatsinrichtingen en werkbanken met je werkplaats ook voorzien worden van Gereedschapswagens en trolleys, om gemakkelijk je gereedschap van de ene naar de andere plek te vervoeren. Beta Tools voorziet je hiervan van een groot assortiment Gereedschapswagens en Trolleys, die tevens zijn te combineren met de werkplaatsinrichtingen van Beta. 

Bekijk het aanbod Gereedschapswagens en Trolleys

Beta Gereedschap

Naast de werkplaatsinrichtingen, gereedschapswagen en trolleys kan er natuurlijk 1 ding niet ontbreken in je werkplaats. Het gereedschap zelf! Ook hierin staat Beta Tools vooraan in kwaliteit en bieden we dan ook een groot assortiment Beta Gereedschap. Dit gereedschap kan los worden gekocht, maar ook in vooraf geselecteerde sets om jouw gereedschapswagens mee te vullen. Een match made in heaven dus! Benieuwd naar het Beta gereedschap? Bekijk dan ons assortiment. 

Bekijk het aanbod Gereedschap


Lees meer


Er zijn geen producten in deze categorie.