• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Werkplaats Inrichting

Beta Tools Werkplaatsinrichtingen


Beta Tools is al jaren een van de belangrijkste producenten van kwalitatief hoogwaardige werkplaatsinrichtingen. Het bedrijf heeft meerdere serie werkplaatsinrichtingen ontworpen, waaronder de C45PRO en de RSC55. Deze twee verschillende serie werkplaatsinrichtingen bieden een uitstekende en betrouwbare basis voor de professionele werkplaats.

Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:

De C45PRO serie van Beta Tools is ontworpen voor professionele werkplaatsen met een hoge vereisten voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is een modulair systeem dat bestaat uit een aantal verschillende modules, waaronder werkbanken, schappen, laden, etc. Deze modules kunnen worden gecombineerd om een werkplaats naar wens in te richten. De werkbanken zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een robuuste constructie waardoor ze bestand zijn tegen veel verschillende soorten gebruik. Daarnaast zijn degelijke schappen en laden voorzien van zware scharnieren en schuiven, waardoor ze een betrouwbare opslagmogelijkheid bieden voor gereedschap en andere werkplaatsmaterialen.


De RSC55 serie van Beta Tools is ontworpen voor professionele werkplaatsen met een hoge vereisten voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Net als de C45PRO serie bestaat de RSC55 serie uit een aantal verschillende modulaire elementen. Deze modulaire elementen kunnen worden gecombineerd om een werkplaats naar wens in te richten. De werkbanken zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een robuuste constructie, waardoor ze bestand zijn tegen veel verschillende soorten gebruik. Daarnaast zijn de schappen en laden voorzien van zware scharnieren en schuiven, waardoor ze een betrouwbare opslagmogelijkheid bieden voor gereedschap en andere werkplaatsmaterialen.


Beta Tools werkplaatsinrichtingen bieden een unieke combinatie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze combinatie maakt het mogelijk om een professionele werkplaats in te richten die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De modulaire elementen van de C45PRO en RSC55 serie kunnen worden gecombineerd om een werkplaats naar wens in te richten. Deze elementen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een robuuste constructie waardoor ze bestand zijn tegen veel verschillende soorten gebruik. Daarnaast zijn de schappen en laden voorzien van zware scharnieren en schuiven, waardoor ze een betrouwbare opslagmogelijkheid bieden voor gereedschap en andere werkplaatsmaterialen.


Beta Tools biedt een uitgebreide selectie van kwalitatief hoogwaardige werkplaatsinrichtingen. Of u nu op zoek bent naar een professionele werkplaats met een hoge vereisten voor kwaliteit en betrouwbaarheid of naar een modulair systeem dat gemakkelijk kan worden aangepast aan uw specifieke behoeften, Beta Tools heeft een oplossing voor u. Met de C45PRO en RSC55 serie heeft u de mogelijkheid om een professionele werkplaats in te richten die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.