• Advies in de winkel
 • Grote eigen voorraad
 • De beste a-merken op MX-gebied
 • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!
 • Merk: Boxxbike
 • Boxxbike | E-MTB Valkyrie Groen Boxxbike | E-MTB Valkyrie Groen

  Boxxbike | E-MTB Valkyrie Groen

  • € 10.960,00   of € 164 p/m
  • Model:
  • Beschikbaarheid: Vooruit bestellen
  Aantal

  • Boxxbike Valkyrie


   Boxxbike heeft een unieke, hoogwaardige, lichtgewicht en beroemde bestuurbare elektrische moto-fiets ontwikkeld die is ontworpen om op verschillende soorten terrein te rijden. De missie van Boxxbike is om endurorijders een nieuwe dimensie van hun training, ervaring en ongestoorde rust te bieden.

   Boxxbike biedt nieuwe rijmogelijkheden dankzij zijn rust, aandacht voor de omgeving en het parcours van een klassieke fiets. Geen stress door lawaai en aanverwante problemen.Met deze nieuwe Boxxbike openen we de mogelijkheid om op open terrein te rijden, zowel op een enduro- of crossmotor als op enkele fietspaden.
   Het aantal routes neemt elke dag toe over de hele wereld. Je vindt er ook passages naar hogere beklimmingen, die je gewoon niet zult gebruiken op een klassieke of elektrische fiets, en je moet ze ondergaan om bij de ervaring te komen die er net achter ligt.

   Het grote pluspunt van Boxxbike is dat het niet alleen bedoeld is voor ervaren en offroad rijders. De meesten van ons omringen ons met familieleden, partners, partners, vrienden en willen genieten van de tijd die we samen doorbrengen.Het is nu mogelijk om samen te rijden, niet om fysiek te concurreren als je dat niet wilt, zelfs als iedereen een ander fysiek uithoudingsvermogen heeft. Het enige dat u hoeft te doen, is het vereiste continu gegradueerde vermogen selecteren. De variëteit en bruikbaarheid zijn erg breed! Boxxbike blinkt ook uit in zijn lage onderhoudskosten na vele uren offroad rijden, wat een positief effect heeft op bijvoorbeeld de bedrijfskosten in vergelijking met een motorfiets.

   Technologie en componenten


   FRAME:

   Boxxbike Valkyrie gesmeed frame-ontwerp gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering met warmtebehandeling en kunstmatige veroudering om eersteklas eigenschappen te bereiken.

   VOORSTE SCHOKDEMPERS:

   Suntour RUX38 27,5 - slag 200 mm, kolomdiameter 38 mm, combinatie van lucht en vloeistof.

   REMMEN
   :
   Magura MT5 hydraulisch, 4 zuigers in combinatie met regeneratieve rem,

   MASSA
   :
   Totaal gewicht is 37 kg.

   MOTOR
   :
   12KW vermogen en 240 Nm koppel op het achterwiel. Dit is Boxxbike's unieke gepatenteerde ontwikkeling en mechanische oplossing voor de motorconstructie.

   ACHTER SCHOKBREKER
   :
   DNM RC2 - slag achter 280 mm - slag schokdemper 76 mm - combinatie van veer en vloeistof.

   ACCU
   :
   18650 lithiumcellen SONY VTC6 - 1600Wh.

   KLEUREN:
   Bijna alle kleuren zijn mogelijk! denk Zwart, Blauw, Groen, Geel, Oranje, Rood, etc. Vraag naar de mogelijkheden! 
   meerprijs hier voor is 495.-
   Prijs voor Europa
   EUR 10.960,-

   Daarnaast zijn de volgende opties mogelijk:

   14Kw

   Torque 280Nm

   Speed over 70km/h

   Magura MT5 four-piston brakes with 203mm rotor

   Battery 1600Wh

   Sprocket 98 teeth.

   prijs € 726,-

   Braking pack 


   Magura MT7 four-piston brakes (front and rear)

   220mm rotor  (front and rear) 

   Rotor adapter  (front and rear) 

   prijs: € 535,-


   Pedal-assist  

   Magnetic cadence sensor 

   5 e-mtb maps (250W, 500W, 750W, 1000W, 1500W)

   Telscopic seat-post 150mm

   prijs: € 315,-


   Tire armor bundle

   The bundle includes armor and a tube for the front and rear tire.

   Puncture protection - Tire armor eliminates 90% of all punctures due to its reinforced sidewall and underside protection.

   Rim protection -  Tire armor creates a protective layer inside the tire between sharp objects and your bicycle's rim. 

   prijs: € 100,-


   Wij streven er naar om de Boxxbike Valkyrie ten alle tijde als demo in te kunnen zetten. Heeft u interesse of zou u wellicht een proefrit willen maken? 
   Neem gerust contact met ons af en plan een afspraak. 
   mail naar info@resa-racing.nl of bel met 06-53880875.
   VRAGEN EN ANTWOORDEN

   Waarvoor is boxxbike ontworpen?
   Boxxbike is een speciale offroad-machine die niet is gehomologeerd voor gebruik op de weg.

   Wat is het werkelijke bereik?
   Het werkelijke bereik zonder trappen op moeilijk terrein tot maximaal vermogen is 35 km. Met moeilijk terrein bedoelen we steile, lange, rotsachtige of anderszins veeleisende afritten.

   35 km in moeilijk terrein is vanuit het oogpunt van tijd ongeveer 3 uur rijden vol adrenaline, waarna het tijd is voor de lunch en het opladen van de zaklamp en de berijder.

   Het bereik op singletracks of excursies is ongeveer 50-60 km.

   De rit zelf, snelheid, moeilijkheidsgraad en verbruik worden beïnvloed door de focus van de ritgroep. In onze ervaren vijfkoppige groep enduro-racerijders van 75-85 kg rijden we 30-50 km tijdens een stevige ochtendrit, daarna lunchen we, een toetje met koffie en gaan we op pad. gedeelte van kilometers.

   Hoe lang laadt boxxbike op?
   Standaard opladen is voor 3 uur. Het is echter mogelijk om dit met een alternatieve oplader in 2 uur te doen.

   Kan ik op een boxxbike rijden op een fietsenrek die aan een trekhaak is opgehangen?
   Ja, het is geen probleem en veel van onze klanten werken zo. Ze hebben een klassieke personenauto met een trekhaak met een fietshouder waar ze een Boxxbike aan bevestigen, zoals een gewone fiets of een elektrische fiets. De fiets weegt in zijn totaliteit 37 kilo. Kijk daarom even goed wat het merk/ type van uw fietsenhouder kan en mag dragen. 

   Hoe lang gaan batterijen mee voordat ze worden vervangen?
   De normale levensduur van 18650 lithiumbatterijen is ongeveer 700 cycli. Na 700 cycli zal de batterijcapaciteit ongeveer 70-80% van de oorspronkelijke capaciteit bedragen. Bij deze waarden wordt de batterij als gepensioneerd beschouwd. Deze batterij kan echter nog steeds worden gebruikt. Als we bedenken dat je in één rit gemiddeld 40 km rijdt, dan klopt het dat we met 700 laadcycli een kilometerstand van 28.000 km halen, en pas dan mogen we de accu als een capaciteit van tussen de 70-80% beschouwen tot worden gebruikt. Als je echt heel actief fietst, rijd je ongeveer 2-3 duizend km per jaar. Je kunt er dus op rekenen dat er zeker 9 mooie enduro-jaren verstrijken voordat je 700 oplaadcycli krijgt. Dit is echt een heel lange tijd.

   Hoe is het onderhoud en hoeveel kost het mij vergeleken met een klassieke enduromotor?
   Met een zeer actieve rit van ongeveer 3000 km per jaar is het goed om voor ongeveer € 20 alle lagers in de motor, vork en extra frame te vervangen, maar dat is niet nodig. Nieuwe ketting voor € 25 en 2 nieuwe banden voor € 150. Wat betreft het opladen en de prijs: u laadt gemiddeld een batterij van 70x - 1.5kwh op voor 3000km omdat u altijd wat energie over heeft. Als we € 0,15 per kWh tellen, dan zijn we 105 kWh, dus de prijs van de totale oplaadprijs voor 3000 km kost €15. U kunt dus rekenen op een jaar dat als u ongeveer 100 draaiuren aan een fiets besteedt, de kosten rond de € 200 liggen, dus als u alles zelf doet en geen gebruik maakt van onze service.


   In vergelijking met de kosten van een motorfiets, zal de prijs ongeveer €400 - €600 duizend per jaar bedragen voor regelmatig onderhoud als er niets anders op de motor wordt gegoten. Filters, oliën, bougies, rubbers, kettingschakels etc kunnen we meenemen en dat is natuurlijk de prijs zonder brandstof. Waar we kunnen rekenen op 3000km per jaar voor bijvoorbeeld 2 bar 250ccm 10 liter / 100km is geen probleem (3000km / 100km = 30 x 10 = 300 liter x €1,19 / liter = €360 per jaar. Zuiger misschien ook wat lagers waar we kunnen tellen ongeveer €300, dus we zitten op het bedrag van €1150 per jaar actief rijden op een motorfiets, dus ter vergelijking kost de motorfiets ons € 1150 en Valkyrie bij dezelfde rit €200. Als we de situatie bekijken vanuit langetermijn , zeg 4 jaar, de motorfiets kost ons € 4450 duizend alleen aan bedrijfskosten per jaar, en ik tel het niet mee, en dit houdt niet in dat de kosten waarschijnlijk elk jaar meer en meer zullen stijgen. Per jaar, Boxxbike Valykrie kost €800 onder dezelfde condities
  • Specificaties
   Kleuren Groen
  • Geef beoordeling

   Note: HTML-code wordt niet vertaald!
       Slecht           Goed