Country Hill Tsjechië

Country Hill Tsjechië


Country Hill Experience Tsjechië 

Nieuw bij Bultaco Twente! In samenwerking met het Country Hill hotel in Tsjechië kun jij nu onder leiding van Dakar rijder Bastiaan Nijen Twilhaar de natuur van het Reuzengebergte in Tsjechië ontdekken met je Bultaco Brinco! Heb je een Bultaco aangeschaft, dan ontvang jij nu -50% korting  op jouw verblijf bij het Country Hill Hotel in Tsjechië!  Heb je nog geen Bultaco en wil je graag toch de mogelijkheid hebben om onder leiding van Bastiaan op pad te gaan? Dat is ook mogelijk. Je kunt ook een of meerdere Bultaco's huren. Country Hill Hotel

Het pension ligt midden in het Reuzengebergte. Dit gebergte is onder de toeristen één van de meest geliefde gebergten van Tsjechië. Het strekt zich uit langs de noordgrens van Tsjechië en Polen. Het Reuzengebergte is erg bijzonder door de grote hoogte verschillen in het midden- en het hooggebergte. De hoogste berg van Tsjechië (1602m. boven NAP) bevindt zich hier en heet Snezka.

 

Pension Country Hill is voornamelijk geschikt voor mensen die graag actief zijn. Het pension telt 7 kamers, waarvan vier 2-persoonkamers, twee 3-persoonskamers en één 6-persoonskamer. Alle kamers zijn voorzien van een douche- en toiletgelegenheid. Het traditioneel ingerichte restaurant, met prachtig uitzicht, biedt plaats voor 25 personen. Onze kok weet zijn gasten dagelijks te verrassen met een 3 gangen menu, welke vanaf 18:00 uur genuttigd kan worden. Het ontbijt is vanaf 08:00 uur.

De aangename warmte van de authentieke kachel houdt de gasten vaak tot in de late uurtjes in de sfeervol ingerichte bar,of is het gewoonweg de gezelligheid? De bar is de gehele dag geopend. De overige faciliteiten aan huis zijn Whirlpool en Sauna (max. 8 pers.), welke gratis te gebruiken zijn.

Ook is er WI-FI aanwezig

De formule is all-inclusive en je kunt het aantal dagen/nachten zelf in overleg bepalen. Inbegrepen:

  • Overnachtingen

  • Alle maaltijden en dranken

  • Nederlands, Duits, Engels, Tsjechies sprekende ervaren voorrijder

  • Service Jeep als begeleiding

  • Technische service

  • Gebruik van garage voor reperaties

  • Droogruimte voor motorkleding


Natuurlijk na een dag Moto-Biken is er een avondvullend programma, zoals BBQ, relaxen in het bubbelbad, borrelen in de oergezellige bar of zitten aan het kampvuur. En wat denk je van een fris biertje  en genieten van een speenvarken aan het spit?

 

Als dan de dag nog niet om is, kun je het nachtleven in de omgeving gaan verkennen.

Klaar voor een onvergetelijk avontuur? Reserveer nu!


Kijk voor meer informatie op de site van Country Hill Hotel Tsjechie


Pension Country Hill

Horni Aberice, C.p 27

54226 Horni Marsov Tsjechië 

Telefoon Country Hill: 00420/499895116

Mobiel Reserveringen:  00420/603892404

Email: countryhillcz@gmail.com      
     
    


      Er zijn geen producten in deze categorie.