Waarom Bultaco Brinco?

Weergegeven:
Sorteren op:

Tweedehands Bultaco | Brinco C

Bultaco | Brinco Moto-Bike C 2e hands Rock your dayDeze nette, goed onderhouden tweedehands Bul..

€ 5.500,00

Tweedehands: Bultaco | Brinco RE ROOD

Bultaco | Brinco Moto-Bike RERock your dayIs het een fiets..? NEE! Is het een motor..? NEE! Het is d..

€ 5.500,00

Waarom Bultaco Brinco?

BRINCO is een verbluffende fusie van de motorfiets- en fietswereld. Een volledig nieuwe 2-wieler ervaring, die je rij-ervaring naar een volledig nieuwe dimensie brengt.Hij ziet er wat uit als een competitie downhill mountain bike, of een trial motor, of een lichte enduro, of zelfs een coole stadsbike… Maar je beseft al snel dat de Brinco een volledig nieuw en revolutionair concept is, een Moto-Bike.

 

100% FUN

100% BULTACO

 

 

  • Een rij-ervaring die je je nog nooit ingebeeld had

Een combinatie van elektrische én menselijke kracht door de combinatie van gas geven en zelf trappen, maar onafhankelijk van elkaar.


  • Jij hebt de controle

3 rij-modi voor de keuze tussen efficiëntie en/of fun in elke situatie

Eco: 0,8 Kw – tot 100 km bereik

Tour: 1,5 Kw – tot 75 km bereik

Sport: 2 KW! – tot 50 km bereik


  • Milieuvriendelijk

Geen brandstof = geen co2 uitstoot


  • Veilig en kwalitatief

Zeer kwalitatief en robuust gebouwd, uitgerust met de allerbeste onderdelen.

Volledig instelbare vering, zeer krachtige remmen en schakelsysteem met overdrive


  • Power control

Geeft je de mogelijkheid om een constant niveau van ondersteuning in te stellen, zodat je zelfs niet meer aan de gashendel hoeft te denken


  • Lithium Ion 1,3 KwH batterij

Demonteerbaar in 15 seconden en makkelijk mee te nemen, volledig opgeladen in 3 uur.


  • 4 Modellen

Aangepaste modellen voor elk soort rijstijl. Van pure adrenaline ervaring tot snel en efficiënt woon-werk verkeer


  • Connected

Sleutelvrij starten door middel van armband of kaart, verbonden met de Brinco APP door middel van een sim kaart om al je rij-gegevens te analyseren

Voor Bultaco betekent innoveren niet alleen nieuwe technologische resultaten behalen, maar ook nieuwe ervaringen aanreiken. Uw Brinco is een volledig nieuw en revolutionair concept. Het is het resultaat van de wens om de geest van Bultaco in een nieuw tijdperk te plaatsen, met een nieuwe taal, maar steeds trouw aan de klassieke waarden van het merk: passie, innovatie, competitie.


 

Met de Brinco stelt Bultaco een totaal nieuwe manier voor om de twee wielen te begrijpen en te beleven. Een verrassende combinatie tussen de wereld van de motorfiets en de fiets: elektrische aandrijving en de fysieke ervaring van het rijden met twee pedalen, los van elkaar, of in een perfecte combinatie van beide systemen. Elke rijder beslist op elk ogenblik hoe hij perfecte symbiose tussen kracht en pedaal optimaliseert. 

HET BRINCO-GAMMA VAN BULTACO: ÉÉN GROTE FAMILIE

Brinco is nu één grote familie. En zoals in alle families het geval is, heeft elk familielid een eigen persoonlijkheid, behoeften, andere smaken, maar ze hebben allemaal een gemeenschappelijk DNA: het vermaak, de passie en de ambitie om innovatief en anders te zijn.

De stedeling (Brinco S), de avonturier (Brinco R-E), de enthousiasteling van de lange tochten door het platteland (Brinco C) …of zij die graag met de familie magische momenten delen (Brinco R), ze vinden allemaal hun gading in het Brinco-gamma.

 

GEHOMOLOGEERDE VERSIES: BRINCO R-E, C, S

De drie nieuwe versies van de Brinco beschikken over de goedkeuring L1e* (bromfiets met beperkte snelheid tot 25 km/h of 45 km/h) en kunnen daarom bestuurd worden met rijbewijs AM of B.

De 3 versies zijn uitgerust met alle onderdelen die verplicht zijn voor de goedkeuring: spiegel, achterspatbord met kentekenplaathouder, voorlicht, reflector achteraan, zijreflectoren, achterlicht, zijstandaarden claxon.

 

CONNECTIVITEIT

Van de meest sportieve tot de meest comfortabele Brinco, ze zijn stuk voor stuk uitgerust met buitengewone connectiviteitsapparatuur, een digitaal scherm dat toegang geeft tot de Biker Manager met Bluetooth-verbinding om van de GPS-technologie te genieten, het keyless (NFC) startsysteem en toegang via de Bultaco-APP tot alle nodige informatiediensten, van de lokalisatie van de Brinco tot het laadniveau van de batterij of de afgelegde afstanden en routes, enz. Deze APP is beschikbaar vanaf de maand september.

 

DE BULTACO APP: HET ONONTBEERLIJKE ACCESSOIRE

Met het Moto-Bike concept loopt Bultaco vooruit op zijn tijd, door te innoveren en tegemoet te komen aan alle toekomstige mobiliteitsbehoeften van zijn klanten en gebruikers. Daarom werd een complete en krachtige APP-technologie gecreëerd die voor alle “bultaco-liefhebbers” een ontmoetingsplaats én een onontbeerlijke tool is om zoveel mogelijk profijt te trekken van de Bultaco Brinco en de Bultaco’s van de toekomst. Een technologisch platform om de onmisbare gebruikershandleiding in te kijken en te raadplegen, onmiddellijk toegang te hebben tot de informatie en de documentatie van de Bultaco Brinco en met een link naar het originele platform bultaco.com met de RRSS, de catalogus van reserveonderdelen en alle andere informatie met betrekking tot het merk.

 

Met de Bultaco-APP weet de gebruiker steeds waar zijn Brinco is en heeft hij toegang tot alle routes, en dit is nog maar het begin. Er zullen telkens meer services beschikbaar zijn, alles wat interessant en nuttig is om ten volle te genieten van de nieuwe Bultaco-generatie.