Resa-Racing na 10-jarig jubileum; nieuwe ronde, nieuwe kansen...

Geplaatst door Martine 15-07-2016 0 Reactie(s) Nieuws,

10-jarig jubileum Resa-Racing

Vorig weekend vierden wij het 10-jarig jubileum van Resa-Racing met een groot feest en leuke acties in de winkel. Dit was een groot succes! Wij hebben vrijdagavond rond de 200 bezoekers mogen ontvangen en zijn trots op wat we tot nu toe hebben bereikt.

We willen iedereen nogmaals hartelijk bedanken voor de komst, de hulp, het enthousiasme en de vele cadeaus! (Foto's zijn te zien op onze facebookpagina www.facebook.com/resaracinghengelo.)
 
 
Sim Twente    

 

Nieuwe website

Tijdens het feest is de nieuwe website gelanceerd en hebben we bekend gemaakt dat Resa-Racing in een andere vorm verder gaat. Vanaf nu zullen we samen verder gaan bij Resa-racing. Martine gaat zich 24/7 op Resa-Racing-online richten. René kan zich nu nog meer op de werkplaats richten en in de winkel kunt je ons beide tegen komen. 

 
Er wordt momenteel nog hard gewerkt aan de site, waarbij de focus gelegd zal worden op het (blijven) bieden van A-merken met kwaliteitsproducten, enorme uitbreiding op het gebied van onderdelen, (deze niet alleen voor de Yamaha- en Betarijder maar alle merken) en het aanbieden van specifieke Factory Parts, zoals de Yamaha GYTR en Beta Boano lijn. 
 

Nieuwe collecties 2017!!

Ondertussen zijn afgelopen week al de eerste 2017 Shift en Troy Lee Designs collecties binnengekomen. Deze zijn vanaf nu al online op www.resa-racing.nl te bestellen. Vanaf maandag a.s. zal de Alpinestars 2017 lijn hier ook aan toegevoegd worden! 

 
Alle deze nieuwe collecties hangen al in de winkel, dus wil je de collectie graag komen bekijken en passen, dan ben je uiteraard welkom aan de oude Boekeloseweg 1a in Hengelo (Ov)
 
(Mis je nog iets wat we op dit moment nog niet online hebben toegevoegd? Laat het ons weten!)
 
Veel plezier in onze winkel of online op www.resa-racing.nl!
 

René en Martine

Laat een bericht achter