Bultaco EICMA 2018

Geplaatst door Martine 08-02-2018 0 Reactie(s) Nieuws,

Bultaco EICMA 2018

We reisden naar Milaan, vastbesloten om de show te stelen tijdens de Motorcycle Show (EICMA) in deze stad, waar onze stand klaar is voor de dagen die gepland staan.

We kwamen bruisend van energie tevoorschijn en wilden graag de nieuwe producten presenteren die we met zoveel passie hebben gemaakt. En de ontvangst die we kregen overtrof al onze verwachtingen.

De nieuwe Bultaco Albero was een ware sensatie bij de EICMA, het baanbrekende concept waarmee we echt kunnen genieten van de urban riding scene, met een wendbaar, duurzaam en elegant product dat ieders wenkbrauwen opvrolijkt.

De schijnwerpers werden ook ingeschakeld op de Brinco RB, onze nieuwe Moto-Bike die de essentie behoudt en al het plezier van de Brinco levert, voor een ongelooflijke prijs.

Velen benaderden ons ook en wilden graag Bultaco-dealers worden - wat niet verwonderlijk is, want deze innovatieve transportconcepten vormen een aantrekkelijke zakelijke mogelijkheid voor iedereen die de wereld met twee wielen begrijpt en wat de toekomst te bieden heeft.

Deze Eicma is nog maar het begin. Vanaf nu is het plezier non-stop. Met een van onze Brinco-modellen, of met de Albero.

Kies degene voor jou.

 

 

 

 

Tags: eicma Bultaco

Laat een bericht achter