FOX 2017 MX outfit vanaf nu online verkrijgbaar bij Resa-Racing!

Geplaatst door Martine 01-07-2016 0 Reactie(s) Producten,

Fox presenteert de nieuwe MX 2017 lijn


Onlangs heeft Fox haar nieuwe collectie voor het jaar 2017 gepresenteerd. Veel felle kleuren maar ook mooie, rustige designs leiden tot een complete lijn waarbij voor elke crosser iets naar smaak te vinden is. Fox gaat zich komende jaren voornamelijk richten op de Legion lijn, voor de echte off-road rijder. Deze lijn is uitgebreider dan voorheen en wordt aangevuld met off-road crosslaarzen (met extra grip zolen) en jassen en vesten maar ook handschoenen waarbij rekening is gehouden met het off-road rijden.

Zie onderaan artikel de foto's van de beschikbare outfits!

 

 

Fox 2017 collectie


 

De nieuwe MX-lijn is onder andere voorzien van de technisch geavanceerde FlexAir collectie en biedt hiermee de beste prestaties op de markt vandaag de dag. De nieuwe oufits zijn ontwikkeld in samenwerking met rijders als Ryan Dungey en Ken Roczen en is voorzien van de speciale geavanceerde Fox TruDri vochtafdrijvende stof.
De Cross-Shirts zijn 25% lichter dan het reguliere gebruikte materiaal, bieden een ongekende vrijheid van beweging door het innovatieve 4-weg stretch, Trumotion materiaal.

 

Legion

 

Daarnaast heeft Fox de Legion collectie weer vernieuwd en enorm uitgebreid. Fox heeft er voor gekozen om zich vanaf 2017 volledig te gaan richten op de off-road rijder. De Legion lijn zal de aandacht opeisen op dit moment. De lijn is compleet vernieuwd en voalledig uit te breiden voor een complete outfit. Voor de echte off-road rijder is er weer nieuwere, mooiere en beter ontworpen kleding en protectie beschikbaar. 

 

           

 

 

 

Inspiratie

Fox Racing ontwikkelt al sinds 1974 eersteklas motorcross kleding en toebehoren voor atleten en rijders over de hele wereld. 

Geïnspireerd door eigen erfgoed, blijft het Fox MX programma bouwen aan de beste uitrusting voor de rijder. Van onze favoriet bij de fans, de ‘Legacy’ collecties, onze geavanceerde motorcross helmen en protectie, tot de gesigneerde FlexAir outfits gedragen door ’s werelds beste top motorcrossers, alles wat Fox maakt, wordt gemaakt vanuit het oogpunt van de rijder. 
Van lange motorcross dagen buiten de baan tot de weekenden op de baan, Fox Racing gebruikt haar 40 jaar ervaring in alles wat ze doet met als doel elke rit de beste te maken!

 

 

 

 

                

 

 

             

 

             

 

           

 

           

 

              

Tags: 2017 FOX

Laat een bericht achter