• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

RESA EN YOUNG MOTION SAMEN EEN MXGP TEAM

Geplaatst door Jay 04-10-2022 0 Reactie(s)

We zijn erg blij te kunnen aankondigen dat we een samenwerking hebben getekend met de Nederlandse Yamaha dealer Resa Racing, met als doel de stap naar een vaste plek in de MX2 GP's. Als onderdeel van deze samenwerking zal het team in 2023 deelnemen onder de naam 'Young Motion powered by Resa'.

Wout ten Thije, Young Motion: "Het afgelopen jaar hebben we veel ervaring opgedaan in GP's en EMX, waaronder mooie resultaten zoals 11e algemeen in EMX250 door Meico Vettik en onze eerste WK punten met Glen Meier. We willen hierop voortbouwen en een vast MX2 team worden. Met de samenwerking met Resa Racing kunnen we een sterk Yamaha-pakket, een toegewijde werkplaats en technische ondersteuning bieden. En het is geweldig dat we nu een partner hebben die zich binnen een kilometer van onze kantoren bevindt!"

Rene Satink, Resa Racing: "We werden behoorlijk enthousiast toen we achter de plannen van het team kwamen! Voor een moderne MX-winkel als Resa Racing is het leuk om iets terug te geven aan de sport door jong talent te ondersteunen. Tegelijkertijd vinden we het leuk om onze klanten een stukje van de GP ervaring te laten zien in onze winkel en ook de kennis te gebruiken die we met dit avontuur zullen opdoen! En dit doen met Yamaha maakt het voor ons als Yamaha-dealer een no brainer."

De rijders line-up voor Young Motion powered by Resa zal in de komende weken bekend worden gemaakt.

Voor meer info zie www.youngmotionpoweredbyresa.nl of www.instagram.com/youngmotionpoweredbyresa

Laat een bericht achter