Nieuw! Seven MX crosskleding bij Resa-Racing

Geplaatst door Martine 07-12-2017 0 Reactie(s) Producten,

 

Nieuw bij Resa-Racing: Seven MX!

 

´Supercrosser´ James Stewart heeft sinds een aantal jaren zijn eigen kledinglijn. Dit jaar komt hij wederom met een supergave MX18 collectie, waarbij je alle items kunt mixen en matchen! En deze zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Resa-Racing!

Seven MX 2018 heeft 3 labels: ZERO, RIVAL en ANNEX. 

Voor elk wat wils qua stoffen, kleuren en budget. Bij het samenstellen van de drie labels is door de gehele collectie rekening gehouden met een aantal basiskleuren. Hierdoor kun je vele soorten met elkaar matchen. Heb jij liever de Annex broek maar wil je deze graag met een compressie shirt van de Zero lijn combineren? Geen probleem! Bijna alle kleuren zijn op elkaar afgestemd en te combineren. Om je outfit af te maken kies je voor de Seven MX crosshandschoenen. Een fijne kwaliteit, lichte strechtstof en supercool design. 

 

En, wist je dat..?

 

Seven ook een eigen lijn met crosshelmen op de markt heeft gebracht?

De helmen zijn van het merk Bell en Seven heeft voor het design gezorgd!

Net als bij de kleding van Seven is er voor elk budget een helm uitgebracht. 

 

 

 

 

Vanaf nu ook verkrijgbaar bij Resa-Racing aan de oude Boekeloseweg in Hengelo!  Houd onze site in de gaten, binnenkort ook online bestelbaar!

Ben jij niet in de gelegenheid onze winkel te bezoeken? Stuur ons een mail en wij sturen je de kleding naar jouw wens gewoon op! 

                                                      

 

 

Seven MX ZeroSeven MX Annex

Seven MX Rival

 

 

 

 

ZERO

Zero is 'the next level' in atlethische crosskleding. Ontworpen voor de ideale pasvorm. Het is een licht tenue gecombineerd met topkwaliteit stof.  De set bestaat uit een broek, compressieshirt en een overshirt. Toprijders over de gehele wereld geven de voorkeur aan de Zero serie. Zero is klaar om met jou naar de top te rijden en gaat elke uitdaging met je aan! 

 

RIVAL 
De nieuwe standaard race gear. Een comfortabel, licht gewicht pak voor de motorcross en ideaal voor elke rijder. 

 

 

ANNEX

Geavanceerde techniek voor een unieke pasvorm. De Annex is de budgetlijn van Seven. Voor iedere crosser die begint met rijden is dit een perfecte outfit. Een Annex set heb je al gauw voor € 184,95! De annex is klaar om de baan op te gaan. En is voor alle uitdagingen READY!

 

 

 

 

 

 

 

Tags: SevenMX

Laat een bericht achter