• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Stark Future Arenacross Championship

Geplaatst door Jay 01-03-2024 0 Reactie(s)

Stark heeft een verklaring uitgegeven waarin staat: "Brunell heeft geschiedenis geschreven door de eerste ooit baanraceskampioenschap te winnen op een elektrisch voertuig versus verbrandingsmotor. Deze baanbrekende prestatie markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van elektrische technologie in de motorsport, vooral voor Stark Future, het innovatieve bedrijf dat sceptici trotseerde om de weg vrij te maken voor deze historische overwinning."

Na 10 jaar te hebben gestreden voor een kampioenschapsoverwinning, toonde de in Londen geboren Brunell zijn vaardigheid en vasthoudendheid aan boord van zijn Stark Varg. Met dubbele punten te verdienen, behaalde Brunell de derde plaats overall in het hoofdevenement voor professionals, waarbij hij zijn allereerste Britse Arenacross-titel won met 34 punten voorsprong.

"De overwinning benadrukte niet alleen de bekwaamheid en geduld van Brunell als rijder, maar diende ook als een bewijs van de geavanceerde technologie en onwankelbare vastberadenheid van Stark Future om de grenzen van het mogelijke te verleggen," zei Stark in een verklaring.

"Onder de ACU-reglementen markeerde het Britse Arenacross-kampioenschap van 2024 de eerste gelegenheid waar elektrische motorfietsen rechtstreeks concurreerden met verbrandingsmotoren in zo'n hoogwaardige competitie. De uitdaging was enorm, met velen die de capaciteit van de Stark Varg om op zo'n hoog niveau te kunnen concurreren in twijfel trokken. De overwinning van Brunell toont ondubbelzinnig aan dat elektrische technologie niet alleen concurrerend is, maar ook in staat is om te slagen in eerlijke en transparante competitie, en verdient daarmee zijn rechtmatige plaats naast de dominante verbrandingsmotor-tegenhangers in de branche."

Kom naar Resa-Racing voor een testrit op de Stark Varg!