• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Jorge Zaragoza Winnaar op Stark - MX Airtime 2024

Geplaatst door Jay 24-05-2024 0 Reactie(s)

 

Jorge Zaragoza, de Spaanse fabrieksrijder van Stark Future, heeft afgelopen zondag indruk gemaakt in Nederland door de eerste plaats te behalen bij de Straight Rhythm wedstrijd tijdens de MX Airtime in Beckum!

Zaragoza nam deel aan de wedstrijd op de indrukwekkende Stark Varg Alpha, geleverd en voorbereid door Resa-Racing. Dankzij de kracht en het stijlvolle uiterlijk van de Stark Varg Alpha reed Zaragoza niet alleen snel, maar ook in stijl.

Resa-Racing stond strak aan de baan met maar liefst vier Stark Varg Alpha's, wat veel positieve reacties opleverde van zowel fans als mederijders. Het team en de motoren kregen veel lof voor hun prestaties en uitstraling, wat bijdroeg aan een succesvolle dag voor Zaragoza en Resa-Racing.

 

 

 

 

 

 

 

De overwinning van Zaragoza onderstreept het potentieel van elektrische motoren in de motorsport. Met de steun van Resa-Racing en de geavanceerde technologie van Stark Future, is het duidelijk dat elektrische motoren niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook kunnen concurreren op het hoogste niveau. 

Deze overwinning markeert een belangrijke mijlpaal in de samenwerking tussen Stark Future en Resa-Racing. Beide partijen kijken uit naar toekomstige races en blijven streven naar technologische vooruitgang en topprestaties in de motorsportwereld. Met deze sterke start in Beckum zet Zaragoza een stevige stap richting meer successen op het internationale podium.

 

Vanuit Resa-Racing grote dank voor de prettige samenwerking met Stark Future en tot volgend MX Airtime 2025!