Nu verkrijgbaar: Limited Edition MXON Tech 10 en A-1 Bodyprotector!

Geplaatst door Martine 24-09-2016 0 Reactie(s) Producten,

Limited Edition MXON Tech 10 en A-1 Bodyprotector!

Maggiora, Italie - Het weekend van 24 en 25 september vindt de Motorcross of Nations weer plaats, ook wel bekend als ‘des Nations’, waar toprijders uit heel de wereld als team per land strijden voor de titel.
Alpinestars is ontstaan in Noord-Italie, en door de jaren heen is Alpinestars uitgegroeid tot een wereldwijd bedrijf , wat op elke motorcrossbaan en -evenement te vinden is. Dit jaar strijden de rijders op de Motorcross de Nation in de geboorteplaats van Alpinestars!
Alpinestars viert dit feit met het uitbrengen van een special Limited Edions ‘Nations ‘Tech 10 crosslaarzen en Nations A-1 Roost Guard.  
 


De Alpinestars | Tech 10 crosslaars is een premiumproduct op het gebied van crosslaarzen.

In het leer van de laars zitten perforatiegaatjes voor meer ventilatie. Dit is een nieuw toegevoegd feature, niet alleen op de zijkant maar nu ook aan de voorkant van de laars.  Ook nieuw is dat de kleuren van het leer nu exact gelijk zijn aan de kleuren van de gesp. Dit is een klein detail maar een vooruitgang boven op de technische vernieuwingen.

 


                                   

De Tech 10 crosslaars heeft een 3-gesp systeem. Wat je niet bij veel andere laarzen ziet, is dat de gespen op de Tech 10 laarzen aan de voorkant en de achterkant geplaatst zijn. Dit is erg goed voor de levensduur van de laars en gesp omdat je aan de zijkant eerder beschadiging oploopt of de gesp er tijdens het rijden af kan worden gestoten. Ook liggen de gespen wat dieper in de laars, eromheen is het plastic gebouwd om de gesp beter te beschermen. Mocht er toch iets gebeuren met de gesp, deze zijn volledig van metaal en vervangbaar. Dus zorg ervoor dat je altijd een extra setje bij de hand hebt, mocht het toch nodig zijn, kun je ze snel en makkelijk vervangen.
De binnenkant van de laars is gevoerd en door de klittenbandsluiting kun je deze naar wens om je kuit afstellen. De binnenschoen is ook geperforeerd voor optimale ventilatie. Flexibel maar geplastificeerd rond de hak voor extra veiligheid
.
 


Bestel hier jouw Alpinestars MXON Limited Edition Tech 10 crosslaars!


 


Alpinestars | A1 Bodyprotector MXON Limited Edition (Roost Guard) Blauw/Rood - Niet langer beschikbaarSpecificaties A1 Roost Guard

  • Voor en achter een harde schaal opgebouwd van een prestatie poly-materiaal voor optimale flexibiliteit en gewichtsbesparing.
  • De voorschaal is CE-gecertificeerd volgens EN 14021
  • De schalen zijn geperforeerd voor maximale ventilatie en koeling ventilatie, perfect voor de warme dagen of degene die op stoffige, zanderige banen of paden rijden
  • Zacht en lichgewicht bio-schuim bekleed door het gehele vest voor comfort en fijne pasvorm
  • Het afneembare bovenrugpaneel maakt een perfecte pasvorm voor een nekbrace Softtouch BNS trekker voor eenvoudige en veilige inzet van de BNS
  • Verwijderbare en afstelbare schouderpads voor het verstellen van de maat met geintegreerde BNS trekker
  • Afstelbare elastisch niergordel sluitsysteem met een nieuw ontworpen en snel en makkelijke gesp. Deze nieuwe gesp zorgt voor een one-size pasvorm die voor veel verschillende type lichamen passen.

 

 

 

Motorcross / Off-Road

Dit ultra licht gewicht en comfortabel vest geeft maximale protectie voor het bovenlichaam. Deze protector is CE-gercertificeerd voor tegenwaardse krachten en bevat een innovatieve kliksluiting voor snelle, makkelijke en strakke pasvorm. De A1 is veelzijdig en modulair waarbij de rugprotector kan worden weggelaten voor een strakkere pasvorm.

 

            

          

Laat een bericht achter