Nieuwe Alpinestars MX 2017 collectie verkrijgbaar bij Resa-Racing!

Geplaatst door Martine 20-07-2016 0 Reactie(s) Producten,

Vanaf nu is de nieuwe Alpinestars 2017 MX collectie te bestellen bij Resa-Racing!

De nieuwe lijn is onlangs gelanceerd. Het doel voor de Alpinestars 2017 MX lijn zou niet als een verrassing moeten komen; innovatie en technische evolutie. 

 

Met groot succes heeft Alpinestars de volledige Techstar lijn vernieuwd en heeft ook de Racer lijn vele vorderingen gemaakt op de vorige collectie. 'No limitations' ofwel 'geen beperkingen' is wat de reacties van de testrijders op de geheel vernieuwde collecties zijn. De Alpinestars  adaptive stretch technology biedt maximale bewegingsvrijheid en voor de rijder door middel van elastische stretchdelen op belangrijke plekken zoals de dijen, onder het kruis, onder het juk en de achterkant van je benen. 

Alpinestars biedt 4 lijnen voor het komend seizoen onderverdeeld in de bekende Techstar en Racer collectie.

 

 

Techstar

De Techstar serie is de meest kwalitatief hoogwaardige lijn van de Alpinestars collectie.  Techstar bevindt zich in het topsegment en biedt de meest nieuwe innovatieve kenmerken doordat  de vorige collectie is doorontwikkeld. De lijn bestaat uit de Techstar Factory en de Techstar Venom.

Het Techstar cross-shirt heeft een nieuw niveau bereikt door middel van nóg lichtere, meer zweettransporterende stoffen, geweven en behandeld polyester en veel flexibiliteit door het gebruik van stretch; rekbare stof inzetstukken.

De Crossbroek is ook voorzien van een voorgevormde knie, speciaal ontworpen voor de Alpinestars kniebraces!

 

Racer

De Racer collectie bestaat uit de Racer Braap en de Racer Supermatic en bevindt zich in de lagere prijsklasse. De broeken uit de Racer serie zijn al verkrijgbaar voor €129,95.

De technologische evolutie is voortgezet in het Racer cross-shirt met stretch stukken en een comfortabele winddoorlatend gaas in de kraag.