• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

ALPINESTARS LIMITED SQUAD

Geplaatst door Martine 15-04-2023 0 Reactie(s)

ALPINESTARS PRESENTEERT DE
LIMITED EDITION 'SQUAD' MET SUPERTECH GEAR, SUPERTECH M10 HELM EN BIJPASSENDE TECH 10 LAARZEN
Los Angeles, CA. Dit weekend brengt ons een zwaargewicht dirt bike spektakel, met Ronde 13 van het Monster Energy Supercross Kampioenschap op de Atlanta Motor Speedway en Ronde 4 van het MXGP World Motocross Kampioenschap in Trentino, Italië. Om deze dubbele header vreugde te vieren, is Alpinestars verheugd om de nieuwste Limited Edition 'Squad' kit te lanceren, met Squad Supertech Gear, Supertech M10 Helm, en bijpassende Tech 10 Boots.

 

Dit weekend kun je de stijlvolle Squad LE ervaren tijdens Ronde 13 op de Atlanta Motor Speedway en tijdens de MXGP van Trentino in Pietramurata. Geniet van de raceglorie met legendes Eli Tomac, Jason Anderson, Hunter Lawrence en Chase Sexton die de Squad-kit tentoonstellen in Georgia en vervolgens in Tennessee, terwijl MXGP-supersterren Glenn Coldenhoff, Jeremy Seewer en Maxime Renaux de Limited Edition Squad in Italië laten zien, terwijl ze de strijd aangaan in een van de meest geavanceerde kits die de circuits in de recente geschiedenis hebben aangedaan.

De nieuwe Limited Edition 'Squad' is een mooi eerbetoon aan Alpinestars' wereldberoemde team van MX-rijders, met zijn diepe erfgoed dat teruggaat tot de vroege jaren '70 toen de eerste MX-wedstrijden van de sport van start gingen, en Roger de Coster zijn eerste van vijf wereldkampioenschap motorcross titels mee naar huis nam. Met zijn storende camo patroon gecombineerd met een twist van luxe premium gouden accenten, heeft Alpinestars een onderscheidende head-to-toe kit gecreëerd die zeker zal opvallen, of dat nu op de grote ritmesecties op de Atlanta Motor Speedway is of op het hardpacked, rotsachtige terrein van Arco. De Squad kit is een passende visuele weergave van Alpinestars' team van supercross en motorcross atleten en hun ongeëvenaarde vastberadenheid om kampioenschap glorie te bereiken.