• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

BETA TESTDAGEN MY23 OP 10-14 oktober

Geplaatst door Martine 29-09-2022 0 Reactie(s) Producten,Nieuws,

Beta MY23 Testdagen bij het Resa Racing Experience Center!


Ook dit jaar kunnen wij weer onze testdagen organiseren om de nieuwe modellen van Beta Motor aan de tand te voelen! 

 

Wanneer?  Van maandag 10 oktober tot en met vrijdag 14 oktober.   

Waar? Bij ons, Resa Racing, Rondeelweg 8 (buiten Haaksbergen)

In samenwerking met Beta organiseert Resa-Racing een testdag voor de nieuwste Beta Enduro motoren. Er is mogelijkheid om de motoren eens goed aan de tand te voelen in de proef op het maïsveld, maar ook op de extreme enduro proef, beiden gelegen op het Experience Center van Resa-Racing!
 

Kom maandag 10, dinsdag 11, woensdag 12, donderdag 13 of vrijdag 14 oktober bij Resa-Racing in Haaksbergen de nieuwe Beta MY23 modellen testen! 
(Wel enkel op voorinschrijving!)

 

AANMELDEN? Dat kan via de Motoinside App

Of via: https://app.motoinside.app/facilities/40/upcoming-events

 

Werkt dit voor jou niet? Mail dan naar martine@resa-racing.nl en geef aan welke dag en welk tijdsblok je voorkeur heeft!  (<-- klik op de email link en het wijst zich automatisch)


TIJDEN:

10.00 - 11.00
11.00 - 12.00 

 

13.00 - 14.00
14.00 - 15.00
15.00 - 16.00
16.00 - 17.00
17.00 - 18.00 Naast het testen van de motoren kun je ook profiteren van leuke acties en kortingen bij ons in de shop!

Vragen? We zijn te bereiken op:

06-53880875 René     (Technische vragen / motoren)
06-57370744 Martine  (Organisatorisch / planning)


Vanaf nu verkrijgbaar en ze staan in de winkel bij Resa-Racing: DE NIEUWE MY23 BETA ENDURO MOTOREN!

 


De nieuwe Beta 2023 modellen zijn geïntroduceerd!
Lees er hier alles over:


RR MY23

 

DE NIEUWE BETA MY23 RR

Nu binnen bij Resa Racing, de spiksplinternieuwe Beta modellen van 2023, ook wel de Beta MY23 genoemd! Ben jij op zoek naar een nieuwe motor? Kom dan gerust even langs voor een kijkje in onze showroom, en misschien vind jij daar je nieuwe motor voor het seizoen van 2023 wel!

De nieuwe Beta modellen zijn zoals ieder jaar weer uitgerust met een heel aantal nieuwe technieken, die de kwaliteit en het vermogen van de motoren weer doen verbeteren. Daarom heeft beta ook de quote uit het bekende liedje van de 1990s overgenomen, die als volgt gaat; “Simply the best, better then all of the rest…”. Met deze quote introduceert beta de nieuwe MY23 RR modellen, een motor die alle karakteristieke eigenschappen van de voorgaande modellen met zicht meebrengt, en daaroverheen weer een stapje verder is gegaan om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Een aantal van deze doorontwikkelingen die zijn toegepast op de MY23 RR beta modellen op een rijtje:

  • In vergelijking tot de 2022 modellen, heeft de MY23 RR lijn een aantal grote stappen ondervonden in de ontwikkeling van de vering. Het binnenwerk van zowel de voor als achtervering is zo dusdanig aangepast dat de olie vloeiend door de vorken kan stromen, zodat deze altijd een vloeiende en zachte demping kan geven. Hierdoor zal je motor gedurende je gehele rijervaring goed controleerbaar zijn.

Beta MY23RR

  • Ook zijn er aanzienlijke aanpassingen gedaan aan de tank en de radiatorkappen. Het voornaamste verschil in vergelijking tot de oude modellen is de ergonomische vorm van de radiatorkappen. Doordat deze een stuk smaller zijn gemaakt dan voorgaande modellen, zorgen deze voor meer grip en meer aerodynamische verbeteringen tijdens het rijden zelf. Je houding van zadel tot radiatorkappen zal hierdoor dus aanzienlijk verbeterd zijn, wat uiteindelijk zorgt voor een betere motorcontrole.
  • Ook alle blokken uit de MY23 RR lijn zijn volledig aangepast, om op die manier nog meer vermogen uit de motoren te kunnen halen. Hierdoor zul je dus aan aanzienlijk verschil zien in de trekkracht van jou motor, en in welk karakter deze zal optrekken.

Kortgezegd, zijn de MY23 RR motoren DE motoren voor zowel op het circuit, als op de Enduro baan. Met de geheel vernieuwde motor in combinatie met het vermogen, zal dit zorgen voor een ongeëvenaard rijplezier.

Mocht jij nou interesse hebben in 1 van onze nieuwe Beta MY23 RR modellen, maar weet je niet zeker welke motor het beste bij jou past? Kom dan gerust even langs in onze showroom! Hier kunnen wij je uitgebreid informeren over onze nieuwe motoren, en kunnen we samen uitzoeken welke motor het beste bij jou past.

Voor meer info kan je ons uiteraard altijd even bellen of mailen.

Mail: Info@resa-racing.nl
Tel: +31 657370744