Brand Your Bike!

Geplaatst door Rene 07-06-2017 0 Reactie(s) Nieuws,

Vanaf nu is het mogelijk de Brinco Moto-Bike geheel in eigen huisstijl te laten ontwerpen! Hoe tof is het dat je deze gadget bezit, en dan ook nog in eigen stijl! Branding is een van de belangrijkste aspecten in welk bedrijf dan ook. Klein, groot, retail of b2b. Eigenlijk is het simpel; jouw brand, ofwel merk, is jouw belofte aan je klant. Het vertelt ze wat ze kunnen verwachten van jouw producten en/of diensten en het onderscheidt je van je concurrenten. Wij helpen jouw merk sterk!

 

                                           

 

 

Branding is een psychologisch proces. Een merk nestelt zich in het geheugen van een consument waarin het betekenis opbouwt door tal van associaties. Hoe vaker een consument jouw logo / merk ziet en hoe unieker dat is, hoe beter deze door de consument wordt onthouden en hoe sterker jouw merk wordt. Hoe makkelijk is het om elke dag met jouw branded Bultaco naar je werk te fietsen, je merk te branden en ondertussen ben je ook nog gezond en milieubewust bezig? Wij zijn voor!

 

 

                                                

 

 

 

Voor bedrijven is de 'Bultaco Branded Bike' natuurlijk een ideaal promotiemiddel om in te zetten bij je bedrijfsbekendheid. Zie je deze blikvanger al door de stad sjeezen met jullie eigen logo er op?

 

 

   

 

 


 

 

 

Uiteraard is dit voor iedereen mogelijk, ook wanneer je de Brinco privé aanschaft. Psst.. Overleg even met Bultaco Twente over de mogelijkheden! En dat kan hier

 

Je ziet hier de foto's en film van de 'Branded Bike' van Graphic Improvement uit Hengelo, afgelopen 2 juni ook te zien in de VIP tent tijdens de Nacht van Hengelo. 

                                                  

 

Ook geinteresseerd in de mogelijkheden jouw Bultaco Moto-Bike te voorzien van eigen huisstijl stickerset? Vraag bij ons in de winkel naar de mogelijkheden, of stuur een mail naar twente@dealer.bultaco.com