• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Fasthouse, live fast - die happy

Geplaatst door Martine 07-12-2021 0 Reactie(s) Producten,

 

Nieuw bij Resa!

FASTHOUSE
“Speed, style, and good times”

 

"Snelheid, stijl en goede tijden" is het motto van het in Californië gevestigde merk FastHouse. Gemaakt door Kenny Alexander, een voormalige Hollywood-stuntman, is het minder gericht op degenen die de catwalk begeren dan op degenen die stijl willen hebben en plezier willen hebben met hun vrienden.

Tegenwoordig biedt het merk truien, broeken en handschoenen voor motorcross en mountainbiken, evenals een complete kledinglijn. De Fasthouse-collecties onderscheiden zich door een unieke stijl te bieden door middel van jaarrond releases en limited editions. Om nog maar te zwijgen van de regelmatige samenwerkingen met prestigieuze merken in de motorwereld zoals FMF, Troy Lee Designs, Von Zipper, Bell of drankmerken zoals Red Bull of 805 American beer.

 

 

ELROD

De luchtgekoelde "A/C" ELROD-serie is onze meest ademende, eersteklas raceuitrusting met veel functies! Deze nieuwste "A/C" ELROD-truien, -broeken en -handschoenen hebben maximale ventilatie, lichtere materialen, een slankere pasvorm en versterkte stiksels om superieure prestaties en verbeterd comfort voor elke race en rit te garanderen. Liever minder ventilatie of racen/rijden bij kouder weer? Bekijk onze standaard ELROD kit!

 

RAVEN

Nieuwe pasvorm. Race klaar.
Raven is onze eersteklas uitrusting met veel functies. We hebben zowel ons shirt als onze broek geüpgraded met veel coole nieuwe details om je ritten comfortabeler te maken en je prestaties te verbeteren. Nu verkrijgbaar in zwart en wit/zwart, en ziet er geweldig uit, hoe je het ook mixt en matcht.OFFROAD

Ook voor de Offroad liefhebber biedt Fasthouse een gave collectie.
Pasvorm, functie, eenvoud. Deze collectie slaat alle over-engineered razzle-dazzle van de huidige broeken over en gaat rechtstreeks naar de beproefde functies die in de tijd zijn bewezen en waarvan we weten dat ze werken. Met dat als de kernfocus van alles wat Fasthouse produceert, is onze eerste toegang tot de broekmarkt een werkpaard.

Duurzaam genoeg voor talloze weekenden met je vrienden in de woestijn of op het circuit, maar toch krachtig genoeg om in de rij te staan ​​bij Supercross.Tags: fasthouse