Nieuwe collectie Fox Legion Enduro bij Resa-Racing!

Geplaatst door Martine 12-12-2016 0 Reactie(s) Producten,

The Journey Begins Here

 

We kennen Fox natuurlijk al van de superlichte, perfect passende crosskleding, maar het merk stort zich nu ook volledig op de Offroad en Endurokleding! Fox heeft een de nieuwe Legion collectie dit jaar gepresenteerd.
De lijn is onder andere uitgebreid met supergave Instinct Offroad crosslaarzen, bodywarmers en handschoenen.  
Speciaal voor de offroad en endurorijder waarbij rekening is gehouden met de lange, intenstieve ritten en alle mogelijke weersomstandigheden.

 

Bij het ontwerpen van de nieuwe kleding is rekening gehouden met de technische details en duurzaamheid maar zijn absoluut de looks niet overgeslagen! De lijn bestaat uit verschillende kleuren blauw en een collectie grijs. Mooie frisse kleuren! 

 


                                           

 

 

                                                

 

Fox is een samenwerking aangegaan met de fabrikant Cordura, de stof die gebruikt wordt voor de meeste items uit de lijn. Deze stof is slijtvast en supersterk.
De kleding lijkt niet alleen mooi, het zit ook nog eens perfect! Uiteraard is er specifiek rekening gehouden met duurzaamheid en zie je dit dus terug in de stoffen, maar ook in de afwerking; alle naden zijn driedubbel gestikt voor meer duurzaamheid. 

 

 

                           

 

                           

 

 

 

 

 

 

Bij de broeken is rekening gehouden met kniebraces terwijl de broek als gegoten zit. De   broeken en jassen zijn voorzien van vele ventilatie-openingen, zakken en daar waar nodig de juiste afwerking om bij de polsen en nek goed af te sluiten. Je kunt de telefoon meenemen in het daarvoor bestemde zakje op het bovenbeen. 

    

De nieuwe Legion lijn bestaat uit: 

 

 

  •     Broeken, zowel voor in als over de laars, 
        Shirts,

    Waterdichte jas,

    Lichte off-roadjas,

    Bodywarmer

    Handschoenen

    V3 Helm

    Crosslaarzen, Instinct Offroad

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 


Alle Legion kleding is vanaf nu verkrijgbaar bij Resa-Racing!  Klik hier voor de complete Legion lijn.