De nieuwe KUBERG Challenger

Geplaatst door Martine 07-12-2018 0 Reactie(s) Producten,Nieuws,

 Kuberg presenteert haar nieuwe speelgoed;  de CHALLENGER! Met de hand gemaakt aluminium frame, nieuwe ingebedde technologie met WIFI om alles vanaf een afstand te besturen, een productiekwaliteit die steeds hoger wordt om altijd een maximaal plezier te hebben!

 

 

Vanaf 12 jaar, 1 uur volgas met plezier rijden, in anderhalf uur weer volledig opgeladen! En eventueel uit te breiden met de Battery Extension Kit, waarbij je de dubbele range hebt!  
 

Deze Kuberg Challenger wordt standaard geleverd met 20-inch banden en kan worden uitgerust met 24-inch wielen voor een meerprijs. Hetzelfde geldt voor de controller (8 of 12kW) en de batterij (16,8 Ah of 25,2Ah).


 

 

This bike is the result of two years of intense research and development. Three different times we scrapped everything and started over from scratch. We didn’t want to settle for anything less than perfection. With the Challenger, we’ve created something that we’re very proud of.

 

Michal KubanekCEO Kuberg

 

 

ONGEËVENAARDe TECHNOLOGIE

Het productieproces bevat moderne hydroforming-technologie om het metaal te vormen, resulterend in een lichtgewicht frame met ultra-sterke structurele integriteit.

EXTREME REACTIE

De dynamische motor is opnieuw ontworpen voor een optimale vermogensafgifte en een onmiddellijke responstijd. De fiets is speciaal ontworpen voor trialrijden, of je nu een snelle, korte boost nodig hebt of een krachtiger stuwkracht om hoge snelheden te bereiken.

 

PERFECT GEBALANCEERD

Het geometrisch gebalanceerde ontwerp combineert een licht aluminium frame met een strategisch geplaatste motor en batterij om een perfect zwaartepunt te creëren.

HERONTWORPEN FRAME

Het geometrische ontwerp van ons frame biedt uitzonderlijke stabiliteit. Het aluminium centrum maakt de fiets licht en gemakkelijk te manoeuvreren en biedt een ideale gewichtsverdeling voor optimale rijomstandigheden.

 


KUBERG heeft een nieuw en groter assortiment gepresenteerd in 2018. Aan verzoeken van klanten is voldaan en het assortiment is aangepast aan de verschillende behoeften van jonge bestuurders (en hun ouders).
De klassieke beginnersmodellen zijn de modellen "young rider". De versterkte techniek van de 2016-modellen was verpakt in een chique zwarte kleur en bedekt met gele decors. Nieuwe banden en een nieuwe controller upgraden de instapmodellen.
De bikes van de HERO-versie hebben een verdomd chique ontwerp en hebben hier en daar betere componenten geïnstalleerd. Verstelbare ophangcomponenten van DNM en Spinner, grotere voetsteunen en Kenda MX-banden brengen de electrische motoren naar een hoger niveau.

De freerider die u nu zelf kunt configureren en pimpen. Er zijn 3 verschillende basismodellen. De klassieker met 20-inch voor- en achterbanden, de freerider met 24-inch voorwiel geïntroduceerd in 2017, en nu helemaal NIEUW: de freerider grote wielen met 26-inch wielen. Je kunt alle bikes gebruiken met 8 kW of 12 kW, met de kleine 20 inch freerider kun je ook een kleinere verende voorvork bouwen, zodat de fiets iets lager komt te staan ​​en voor kinderen van 10 jaar en ouder bereden kan worden. De batterijwisselset is als optie op alle varianten verkrijgbaar, een voorspatbord en een zijstandaard maken de motor compleet. Helemaal nieuw is dan de optioneel verkrijgbare oplaadbare batterij met 30 ampère-uren, dus 50% meer stroom dan de normale batterij. Er moet veel worden geconfigureerd om ervoor te zorgen dat de freerider aan uw behoeften voldoet.


Zelfs de TRIALer onder u krijgt nu een machine van KUBERG. De CHALLENGER heeft de techniek van een freerider en wordt visueel gezien een echte blikvanger.


Met de X-Force Pro 50 Cross-machine heeft Kuberg in 2017 al een absoluut concurrerende racemachine op de markt gebracht, met de eerste overwinningen in Europa ingetrokken. Met 8kW rijdt deze fiets mogelijk al in een van de grootste Duitse verenigingsseries, namelijk de MSR.

Ook is hier onlangs een supermoto versie van gelanceerd. 

 

Zelf de Challenger testen? Dat kan! U bent welkom op het Experience Centre van Electric Fun Factory, onderdeel van Resa-Racing. Kom langs en ervaar. De koffie staat klaar. 

 

 

Laat een bericht achter