• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

MAAK NU EEN TESTRIT OP DE NIEUWE SUR-RON STORM BEE

Geplaatst door Jay 08-09-2022 0 Reactie(s)

Na jaren van ontwikkeling en innovatie bevindt Sur-Ron zich nu in de laatste ontwikkelingsfase van de nieuwe full-size elektrische crossmotor: de Storm Bee. Uitgerust met het nieuwste 96-volt high-power-systeem met versnellingsbak, een geheel nieuw gesmeed frame van aluminiumlegering, met 10C lithium-ionbatterij op topniveau. Veerweg van 290 mm vooraan. Er komt ook een straatlegale versie met ABS. Het is een crossmotor van volledig formaat met een enorm vermogen en de beste verhouding tussen vermogen en gewicht in zijn klasse.

Zojuist hebben wij de eerste productie van de nieuwe Sur-Ron Storm Bee mogen ontvangen bij ons in de winkel. Deze is dus direct te testen en te bestellen!  

Enkele specificaties van de Sur-Ron Storm Bee

Zoals elk nieuw ontwikkelde motorfiets heeft ook de Sur-Ron Storm Bee een aantal interessante specificaties en eigenschappen, hieronder even voor je op een rijtje gezet.

De prestatis van de Sur-Ron Storm Bee op een rijtje

Met een topsnelheid top boven de 120 km/h en een 0-80 snelheid van slechts 3.8 seconden behoord de Sur-Ron Storm Bee echt tot de top van zijn klasse. Met deze prestaties is de motor vergelijkbaar met een 250cc crossmotor. Dit word allemaal mogelijk gemaakt door een elektromotor met een koppel van 520 Nm bij 8000TPM.

Daarnaast word de snelheid van de motor volledig bepaald door de verschillende rij modi waar je uit kunt kiezen. Zo kan je kiezen voor een rustige rit in de Eco modus, waardoor je aanzienlijk meer batterijpercentage zal overhouden gedurende rit. Heb je zin om iets harder te rijden? Dan kan je natuurlijk ook altijd voor de sportmodus gaan. Met deze stand ben je gegarandeerd van een snelle rit. Is de sportmodus nog niet genoeg voor jou? Dan heb je ook nog de extra boost. Een modus waarmee je gedurende 30 seconde een extra power boost hebt.

De speciale achteruitrij functie

in tegenstelling tot de meeste van de benzine motorfietsen, heeft de Storm Bee een uiterst nuttige achteruitversnellingsfunctie, u kunt de achteruitversnelling gemakkelijk inschakelen wanneer de motorfiets stilstaat. niet alleen kan het u helpen wanneer u parkeert, zelfs wanneer u off-road rijdt en vast komt te zitten in modder, kan het u altijd een gemakkelijke uitweg geven.

De Vering van de Sur-Ron Storm Bee

De Sur-Ron Storm Bee is voorzien met een volledig verstelbare aangepaste performance veersysteem speciaal ontworpen voor Storm Bee.  De voorveer word geleverd met een high-performance 47mm omgekeerde voorvork met 290mm effectieve veerweg.  De achter schokdemper wordt geleverd met 115mm effectieve veerweg.  De veren zijn grondig getest en ontwikkeld door het Sur-Ron engineering team die zich enkel bezig houden met elektrische motorfietsen. Door het bijwonen van wereldwijde cross-country wedstrijden, eigen tuning ervaring en de vering gegevens van deze races hebben ze uiteindelijk de balans tussen comfort en off-road prestaties gevonden.

Plan nu je Testrit in! 

Heb jij interesse in de nieuwe Sur-Ron Storm Bee? Neem dan gerust even contact met ons op en vraag een testrit aan! Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail of telefoon. En dan zien we jou hopelijk binnenkort! 

Telefoon: +31 6 57370744
Email: info@resa-racing.nl