• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Motorcross Stappenplan

Geplaatst door Jay 18-03-2024 0 Reactie(s)

Wil jij beginnen met motorcross? Of wil je enduro ritten gaan rijden? Dan ben je hier op de goede plek, we leren je alles wat je nodig hebt om te beginnen met motorcross of enduro!

Hoe ga je nou beginnen met deze leuke en opwindende, maar toch dure hobby. Lees dit om erachter te komen:
 

1: PROTECTIE
Rij NOOIT zonder protectie, het nummer 1 belangrijkste ding op de motor na is protectie. Zorg dat je sowieso een stevige helm, bodyprotector, kniekappen of braces en een set stugge laarzen draagt tijdens het rijden! En eventueel zelfs een neckbrace!

2: KLEDING
Een mooi crosspak om te dragen tijdens het crossen is natuurlijk iets waarmee je niet zonder kan, zorg dat je een pak aanschaft wat mooi over je protectie valt en wat niet te los zit maar ook niet te strak zit. Wanneer het te strak zit beïnvloed dit je bewegingsvrijheid en wanneer je kleding te los zit wappert je shirt tijdens het rijden.

3: MOTOR
Het wordt natuurlijk lastig om te rijden als je geen motor in bezit hebt, kom daarom bij Resa-Racing langs aan de Rondeelweg 8 in Haaksbergen om te kijken wat het best bij je past qua hoogte en vermogen van de motor. Onze experts zullen je precies vertellen wat ideaal is voor de beginner!

4: ERVARING
Zonder ervaring kun je natuurlijk niet verwachten dat je gaat winnen in de race, zorg daarom dat je genoeg tijd op de motor doorbrengt en zorgt dat je goede technieken aanleert om uiteindelijk steeds beter te worden in de sport!

5: WEDSTRIJD
Je bent klaar om je op te geven voor een wedstrijd! Je hebt alle nodige stappen gevolgd: je hebt de juiste protectie, een mooi crosspak, de perfect passende motor en de nodige ervaring!

SUCCES NAMENS RESA-RACING

Tags: Stappenplan