MX2020 Alpinestars collectie

Geplaatst door Naomi 19-08-2019 0 Reactie(s) Nieuws,

 

 

Alpinestars is here! Dè nieuwe 2020 collectie met alle aspecten die we van Alpinestars gewend zijn. 

 

Performance, comfort en duurzaamheid.

 

De supertech Jersey en broek zijn speciaal ontworpen voor super performance. Nieuwe athletische fit en chassis voorzien van gevorderd stretch mesh. De supertech is de lichtste MX Jersey en past perfect bij de supertech broek

 

 

Techstar Factory,

Op de strategische delen is mesh geplaatst voor de perfecte airflow en ventilatie. De broek is speciaal ontworpen voor de beste performance, duurzaamheid en het comfort voor de rijder. Ook heeft de broek innovatieve stretch onderdelen voor de bewegingsvrijheid van de rijder. Leren knie delen voor meer grip en Babel knie ontwerp voor de beste protectie.

 

 

Techstar Venom

Extreem lichtgewicht geoptimaliseerd voor de zwaarste offroad condities. Getest door onze grote helden Jeffrey Herlings en Eli Tomac. Deze Jersey geeft de performance en bewegingsvrijheid die je wil en is ontworpen met opvallende designs. Zodat je op je best rijdt, en er ook zo uit ziet. Bijpassend is de Techstar Venom Pants. Een fashionable en duurzame geperforeerde broek die je koel houd onder druk tijdens het rijden.

 

 

 

Voor meer informatie kunt u langskomen in onze winkel.

Wij zijn te bereiken op 074-2567258

Info@resa-racing.nl

Rondeelweg 8

7482RC Haaksbergen

 

 

       

 

 

 

nieuwe collectie alpinestars