• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Nieuwe Beta Alp All-Road Motoren

Geplaatst door Jay 30-05-2024 0 Reactie(s)

Wat is Alp?

Een icoon dat behoort tot de meest veelzijdige voertuigen in de motorwereld, een eenvoudige, intuïtieve en onderscheidende motorfiets. Volledig op zijn gemak zowel op de weg als off-road, is hij even geschikt voor het dagelijkse woon-werkverkeer als voor meer veeleisende reizen. ALP is een betrouwbaar en goed gemaakt voertuig dat is gericht op een enorm brede gebruikersbasis van verschillende rijders, van jonge A2-rijbewijs houders die op zoek zijn naar hun eerste motorfiets en terugkerende motorrijders die op zoek zijn naar een eenvoudig voertuig met uitstekende brandstofefficiëntie, tot vrouwen die op zoek zijn naar een moderne motorfiets die niet te hoog of zwaar is, en alle liefhebbers van lichte off-road motoren die op zoek zijn naar een uitgebalanceerde, leuke rit. ALP is de allround motorfiets en is terug met een volledig nieuwe look!
Net als alle Beta-modellen past de nieuwe ALP ook in het concept van RideAbility, ontworpen om zowel een geweldige rijervaring te bieden als de individuele rijder in staat te stellen zijn of haar potentieel optimaal te benutten en plezier te hebben in alle situaties. De nieuwe generatie ALP biedt de veelzijdigheid van de vorige modellen op zowel de weg als off-road, met twee wendbare en hanteerbare motorfietsen met specifieke kenmerken om aan verschillende eisen te voldoen. ALP is dus niet alleen 4.0, maar ook X!

 

Beta Alp Modellen:

Alp 4.0: is gericht op traditionalisten die verbonden zijn met het off-road universum van het merk. De nieuwe Alp 4.0 is een wendbare, gemakkelijk te berijden motorfiets, ideaal voor iedereen die op een leuke, laagdrempelige manier kennis wil maken met de off-road wereld. De omhullende kunststof onderdelen, de 18" en 21" wielen en de noppenbanden behoren tot de off-road wereld, maar verhinderen niet dat het een handelbare motor is op stedelijke wegen. Ook de voetsteunen zijn zorgvuldig ontworpen en uitgerust met afneembare rubberen kappen, om zowel maximaal comfort op de weg als maximale grip off-road te garanderen! Alp 4.0 is de perfecte avontuurlijke motorfiets voor een aangenaam off-road weekend.

Alp X: is het model zonder precedent voor Beta. Het maakt het ALP-concept eigen, waardoor het dichter bij de meer moderne smaken komt van degenen die de wereld van scramblers hebben herontdekt. Alp X deelt zijn basisonderdelen met Alp 4.0, maar verschuift zijn karakter naar het Modern Classic-segment met de toevoeging van specifieke wegfietskenmerken zoals de 17" en 19" wielen met meer weggerichte banden, en meer taps toelopende kunststof onderdelen, versterkt door de ronde koplamp. Alp X straalt een totaal andere aantrekkingskracht uit en wordt de perfecte motor voor stadsritten en lange reizen, terwijl hij altijd klaar blijft om onverharde wegen aan te pakken. Alp X – net als Alp 4.0 – biedt comfortabel duozitten dankzij het royale zadel en de comfortabele passagiersgrepen. Alp X is de gebruiksvriendelijke motorfiets bij uitstek.

Alp 200: is nu voorzien van Euro 4 homologatie (zonder passagier), wat dankzij de verminderde uitstoot de motor nog milieuvriendelijker maakt. De graphics van de motor hebben ook een nieuwe look gekregen, met twee nieuwe kleuren: rood en wit. Gecombineerd met een rood frame zorgt het kleurenschema ervoor dat de motor een aantrekkelijkere, modernere uitstraling heeft.

Vanaf vandaag leverbaar bij Resa-Racing!