Uitgebreide nieuwe LEATT collectie is binnen!

Geplaatst door Martine 28-11-2016 0 Reactie(s) Producten,

Uitgebreide nieuwe LEATT collectie is binnen!

 

 

 

 

 

Ook benieuwd naar de nieuwe Leatt 2017 collectie? Vanaf nu is deze beschikbaar in de winkel bij Resa-Racing. Binnenkort alle producten op de site te bestellen.

Vooruitstrevend, trendsettend, optimale veiligheid, maximaal comfort en de nieuwste ontwikkelingen: het zijn allemaal kenmerken van het Zuid-Afrikaanse merk Leatt! Ook dit jaar komen ze weer met een heleboel nieuwe ontwikkelingen, mooie en fijne producten en gave designs. 

Het gezegde "schoenmaker blijf bij je leest" is onbekend bij Leatt. Alles wat zij namelijk aanraken verandert in goud! Denk maar aan de Leatt-brace, C-Frame kniebrace en de GPX helm. Waarom dan geen kleding volgens de maatstaven van Leatt? Nou, daar komt nu verandering in.

 

 

                                            

 

 

 

Bij Resa-Racing krijg je advies over de producten van Leatt, waaronder protectie; denk aan body- en chestprotectors, kniebraces, knie- en elleboogbescherming en uiteraard waar Leatt ooit groot mee is geworden; de neckbraces. Daarnaast heeft Leatt ook een uitgebreide collectie aan kleding en accessoires. 

 

 

                     

Bekijk via deze onderstaande link de nieuwe Leatt catalogus en laat ons weten welk product je zoekt!


http://leatt.com/catalogues/2017Powersports/#p=14 

Laat een bericht achter