Nieuw! Oakley Front Line

Geplaatst door Rene 09-05-2017 0 Reactie(s) Producten,

Nieuw bij Resa-Racing en binnenkort verkrijgbaar...  de nieuwe sensatie OAKLEY FRONT LINE MX crossbril!

 

 

Oakley introduceert de nieuwe Front Line MX crossbril als toevoeging aan hun motorcross-brillen collectie.
Met behulp van een nieuw ontwerp van het frame is de 2017 Oakley Front Line mx crossbril ontworpen om een brede beeldweergave te bieden voor maximale prestaties op de motor.

Met de Prizm mx lens technologie worden de kleuren nog beter gefilterd en dit zorgt er tevens voor dat de schaduwen in het terrein nog beter worden gescheiden, zodat de crosser de sporen en de springbulten gemakkelijker en scherper ziet; elk detail wordt zichtbaar.


https://www.resa-racing.nl/oakley-crossbril-frontline-crossbril-dazzle-dyno-blauw-oranjeOntworpen met oakley ' s 'Ridgelock' technologie geintegreerd in de crossbril,  is het wisselen van de bril een snelle en eenvoudige taak, terwijl de lens compleet gesealed blijft tegen vuil of puin in je bril.

Met een middelgrote tot grote pasvorm is de Front Line mx crossbril geoptimaliseerd voor een breed scala aan gezichten en past perfect op de meeste helmen op de markt.

Voor rijders die niet zonder eigen bril kunnen rijden, heeft de nieuwe 2017 oakley Front LIne ook een onopvallend frame waarbij rekening wordt gehouden met ruimte voor eigen bril.


De nieuwe 2017 oakley Front Line MX crossbril wordt aangeboden in verschillende kleuren-opties.

 

 

Houd de site in de gaten en ben de eerste in Nederland met een Frontline crossbril! 


Wij verwachten de Front Line eind deze week in de winkel! 

 

Meer informatie of alvast reserveren? Bel 074-2567 258 of stuur een mail naar info@resa-racing.nl