Resa-Racing verhuist en RUIMT OP!! Tot - 50% KORTING!

Geplaatst door Martine 18-04-2018 1 Reactie(s) Nieuws,

Om zo weinig mogelijk mee te hoeven verhuizen, ruimen we zo veel mogelijk op in ons huidige pand, en wat is er leuker dan nu voor een superleuke prijs je outfit te vinden! En geven wij zo veel mogelijk aan korting op je aankoop!

Dus kom langs in onze winkel en krijg tot   50% KORTING  op je aankoop!!

Heb je iets online op de site gezien? Bel ons voor de actuele voorraad en een leuke aanbieding

 

Vanaf juni 2018 gaat Resa-Racing verhuizen naar een nieuwe locatie! Dit is geweldig nieuws, want vanaf dan kunt u uitgebreid kennis maken met de E-bikes Bultaco's en Kuberg en andere electrische motoren in ons eigen Experience Centre!

 

Na 12 jaar met veel plezier op de oude Boekeloseweg 1a in het 'Schipman-pand' te hebben gehuisvest, wordt het nu tijd voor een nieuwe stap een richting in waar we nog meer onze toekomst ideeen en plannen kwijt kunnen.

Resa-Racing zal zich nóg meer op MX / Motor Service gaan richten en onderhoud bieden aan ALLE motormerken/motoren en zal er op korte termijn ook worden uitgebreid met bijvoorbeeld eigen was- en poetsservice, dus een nóg uitgebreidere service! Daarnaast blijft Resa-Racing uiteraard gerenomeerd dealer van Yamaha Motor en Beta Motorcycles. 

 

Op het gebied van electrische fun en sport zal er binnenkort meer nieuws volgen... Met Resa-Racing gaat uiteraard onze 'Bultaco Twente' store en het Kuberg dealerschap mee. De Bultaco Twente Store zal omgeturnd worden naar het eerste Bultaco Experience Centre van Nederland! 

  

Waar is Resa-Racing in de toekomst te vinden? 

Resa-Racing gaat maar 10 kilometer van de oude plek vandaan. Het nieuwe adres zal de Rondeelweg 8 in Haaksbergen zijn. Dicht bij de afslag van de N18 maar ook maar een paar minuten vanaf de afslag Hengelo Zuid. We blijven makkelijk bereikbaar dus!

 

EN…Om zo weinig mee te hoeven verhuizen, ruimen we zo veel mogelijk op in ons huidige pand, en wat is er leuker dan nu voor een superleuke prijs je outfit te vinden! 

Dus kom langs in onze winkel en krijg tot 50% KORTING op je aankoop!!

 

 

 

1 Reactie(s)

Vonk:
04-06-2018, 03:32:23 PM
Reageer

Hallo, Zijn de mobius knie braces ook in de aanbieding bij jullie in de winkel? Met vriendelijke groet, Vonk

Laat een bericht achter