• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Resa-Racing Merchandise

Geplaatst door Martine 13-11-2023 0 Reactie(s) Producten,

Resa-Racing Merchandise

Het is zover! Resa-Racing brengt haar eigen merchandise in de markt van de Enduro en Motorcross! Met onze nieuwe tent, pit mat, paraplu en muts ontdek je een nieuwe manier van leven voor de ware off-road liefhebber!

De Resa-Racing Easy-Up Tent:
Onze Resa-Racing tent is niet zomaar een schuilplaats; het is jouw haven van comfort en stijl op het circuit. Met duurzame materialen en het kenmerkende Resa-Racing ontwerp biedt deze tent niet alleen beschutting tegen de elementen, maar voegt ook een vleugje flair toe aan jouw pitzone.

Resa-Racing Pit Mat:
Een opgeruimde pitzone is een efficiënte pitzone. De Resa-Racing pit mat, met zijn vermogen om meer dan één liter olie te absorberen, biedt niet alleen bescherming, maar houdt ook jouw werkruimte schoon en georganiseerd. Met een dikke rubberen achterzijde blijft de mat stevig op zijn plaats, zelfs tijdens de meest intense pitstops.

Resa-Racing paraplu:
Laat de zon je cross-ervaring niet verstoren. De Resa-Racing paraplu beschermt niet alleen tegen zonnestralen, maar voegt ook een vleugje glamour toe aan jouw pitlane. Met het opvallende Resa-Racing logo ben je altijd klaar om in stijl de schaduw op te zoeken.

Resa-Racing Muts:
Of je nu op of naast de crossbaan bent, de Resa-Racing muts is de kroon op jouw cross-look. Gemaakt van hoogwaardige materialen en voorzien van het iconische Resa-Racing embleem, laat deze muts zien dat jouw passie voor crosses niet te stoppen is.

Kies voor Resa-Racing!
Ontdek de veelzijdige wereld van Resa-Racing merchandise en geef jouw liefde voor racen de aandacht die het verdient. Van praktische pit accessoires tot stijlvolle draagbare items, Resa-Racing merchandise is de perfecte manier om jouw cross-enthousiasme te omarmen. Cross met stijl!