Scott Prospect Limited Edition Military Appreciation Day

Geplaatst door Martine 09-02-2018 1 Reactie(s) Producten,

Scott | Prospect Crossbril Military Appreciation Day Rood / Blauw

LIMITED EDITION!!

Scott heeft jaarlijks een "military edition" limited Prospect bril waarmee ze aandacht vragen voor de American Military Appreciation day.

Deze limited Prospect bril wordt door alle Scott coureurs gedragen tijdens de San Diego AMA Supercross komend weekend! Wees er snel bij want er zijn maar 60 brillen in totaal in Nederland beschikbaar gesteld... 

 

‘Prospect – Defend Your Vision’.

 

Scott begint een nieuw hoofdstuk in een veelbewogen geschiedenis. Deze zomer is tijdens de MXGP in Lommel de nieuwe ‘Scott Prospect’ gepresenteerd. Voortbouwend op 45 jaar ervaring, verlegt de Prospect grenzen van het gezichtsveld, comfort, lenzen, WFS technologie en nog veel meer! 

Op meerdere punten laat Scott zien hoe zij zich onderscheiden van de andere spelers in de markt.  

Pluspunten zijn onder andere:

Een breed zicht, goed roll-off systeem en een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.

Unieke eigenschappen:

 • Veiligste lens bevestigingssysteem
 • Grootste gezichtsveld op de markt
 • Thermogevormde triple-layer anti-zweet Gezicht Foam
 • 50mm roll-off film voor grote gezichtsveld
 • Antistick rooster voor de roll-off
 • Snelle roll-off installatie zonder gereedschap dankzij SCOTT Click-On Technology

 

Belangrijke innovaties:

Lens lock systeem: het ‘Scott Lens Lock System’ beschikt over 4 borgpennetjes die door de lens heen gaan. Dit zorgt er voor dat de lens vast zit en nooit los laat, onder wat voor omstandigheden dan ook. Bovendien wordt er dikker lensmateriaal (+1mm) gebruikt om de lens nog steviger te maken dan deze voorheen was. De lens is eenvoudig te verwijderen: om de lens te verwisselen hoeven alleen 4 tabs (2 onder, 2 boven) geopend te worden.

 

Groot gezichtsveld: 
De Prospect crossbril biedt het grootste gezichtsveld van alle crossbrillen op dit moment op de markt dankzij 3 belangrijke elementen:

 

 • Frame dikte: hoe dichter de lens bij het oog, hoe groter het gezichtsveld. Als een frame te dik is, krijg je een tunnel-effect. De Prospect heeft een smal ontwerp om dit te voorkomen.
 • Lenskromming: de lens maximaal gebogen voor maximale perifere (zijdelingse) visie.
 • Lens omtrek: de hoogte van de lens is verhoogd terwijl de neus verlaagd is om de grootst mogelijke lens te maken en visuele belemmeringen te verminderen.
   

 

Scharnierpunten: 2 scharnierpunten aan beide kanten van de crossbril die zich aanpassen aan elke vorm en grootte van de helm. De resulterende druk van de crossbril op het gezicht biedt een complete en consistente afdichting. De WFS geldt dat de scharnierpunten zorgen voor een optimale integratie van het roll-off systeem.

 

Thermogevormd gezichtsschuim:  comfort en bescherming. Scott’s premium 3.2 thermogevormde gezichtsschuim is geoptimaliseerd voor de nieuwe Prospect voor optimaal comfort, vochtregulatie en een optimale pasvorm. Het schuim is zachter en zit lager op de wangen en geeft een gelijkmatige drukverspreiding. De technologie zorgt er voor dat zweet uit het zicht blijft en verlicht druk van de neus.

Het schuim bestaat uit 3 lagen:

 • Eerste laag: het schuim trekt zweet van het gezicht.
 • Tweede laag: het schuim absorbeert zweet en staat garant voor een perfecte pasvorm dankzij de voorgevormde neus.
 • Derde laag: een comfortabel fleece voor een fijn gevoel op de huid.

 

Grote band met siliconenprint: voor optimale stabiliteit. De Prospect wordt geleverd met een 50mm band met 2 lijnen siliconenprint om de bril op zijn plaats te houden onder alle omstandigheden.

Verwijderbare neusbescherming: deze beschermt je neus tegen vuil en stenen. De Prospect neusbeschermer kan eenvoudig worden verwijderd en weer gemonteerd. Drie pinnen zorgen voor een veilige bevestiging aan het frame.

 

 

              

1 Reactie(s)

Martine Boumen:
05-04-2018, 05:54:57 PM, www
Reageer

hahahahha

Laat een bericht achter