Motorcrossers in theaterspektakel Hanna van Hendrik

Geplaatst door Naomi 28-06-2019 0 Reactie(s)

8 juni was het zover; de première van het grote theaterspektakel ‘Hanna van Hendrik’, met onder andere Johanna ter Steege en Huub Stapel! En daar mochten wij, Resa Racing, deel van uit maken.

 

Hanna van Hendrik is een musical die zich afspeelt in de jaren 70 in Twente. Het gaat vooral om alles wat zich in die tijd in Twente afspeelde. Boeren opstand, protesten, het houden van tradities en het overboord gooien hiervan. Een hele belevenis. Er wordt u zelfs een maaltijd aangeboden uit de streek! Dit om helemaal in de stemming voor de voorstelling te komen. De hele voorstelling kunt u genieten van live muziek van de band Her Majesty.

 

 

Motorcross, bier, koei’n. Alle Twentse onderdelen komen aan bod. En daar mogen wij aan mee helpen! Wij hebben 3 motoren uit de winkel beschikbaar gesteld voor dit stuk de komende 2 maanden. En mogen de komende 42 komende shows een rol spelen! 8 vaste rijders en in totaal 50 crossers uit de omstreken mogen hier hun steentje aan bijdragen. Super gaaf om in een musical te mogen spelen door iets te doen wat we het liefste doen, crossen! We willen natuurlijk niet teveel verklappen, dus raden we aan om de show te bezoeken.

 

 

Twente is geen Twente zonder het karakteristieke geluid van de motorcross. De zoon van Hanna is een crosser en gelukkig is de locatie waar we spelen groot genoeg voor zijn cross baan. Elke voorstelling zullen meerdere motorcrossers hun stunts daarop uitvoeren.” –www.hannavanhendrik.nl

 

Voor meer informatie raden wij u aan de site te bezoeken. www.hannavanhendrik.nl

 

Voor tickets kijk op www.schouwburghengelo.nl

 

 

Laat een bericht achter