Trial WK 2019 in Zelhem groot succes

Geplaatst door Naomi 24-06-2019 0 Reactie(s) Nieuws,

 

 

 

Het hele weekend waren we er bij, de trial Grand Prix in Zelhem. Na 2 succesvolle EK wedstrijden in 2012 en 2017 was het dan eindelijk zover; de trial wereldkampioenschappen kwamen naar Nederland! Zelfs met een Trial E klasse, wat precies in ons straatje past.

 

  

 

Naast het grote trial spektakel waren er ook veel side events. Waaronder een Electric Trial Parc parcours voor de kids georganiseerd door Resa-Racing in samenwerking met Non Stop Motoren. Vrijdag begon de dag met de schooljeugd. Alle kinderen tussen de 8 en 12 jaar van de Zelhemse basisscholen waren uitgenodigd. Een razend succes! De Kuberg’s zijn super goed bevallen. De kinderen hebben de voorafgaande week extra gymlessen gehad in balanceren, recht rijden en anticiperen op een fiets zonder zadel. De kids kregen les van een goede meester, niet zomaar van iemand maar van Rick Koekoek! Tienvoudig wereldkampioen biketrial! Na een demonstratie konden de kinderen hun enthousiasme niet bedwingen, met luid applaus als gevolg. Als ‘examen’ mochten de kinderen bij ons op het parcours op echte Kuberg motoren trialen. En wat vonden ze dat gaaf!

 

Het weer was prachtig, veel bezoekers, veel kids die maar al te graag onze Kuberg’s kwamen testen. En dat op hèt WK Trial!

 

  

 

Trial E had ook zo zijn eigen klasse. Deze klasse is gewonnen door Albert Cabestany. Elektrisch rijden maakt zijn opmars. De Kuberg’s doen hun werk goed en dat was te merken dit weekend. We hebben weer veel naamsbekendheid op kunnen doen en zijn dan ook blij met alle positieve feedback.

 

Bent u nou geïnteresseerd in een Kuberg? Kom het bij ons op de baan bij de zaak testen. Dan vertellen wij u er graag meer over!