Bekijk hier de Yamaha 2018 YZ450F tot in detail!

Geplaatst door Rene 14-09-2017 0 Reactie(s) Nieuws,

Bekijk hier de film waarin de YZ450F 2018 tot in detail wordt uitgelegd! Kom langs bij Resa-Racing voor meer informatie of een proefrit. De YZ450F is leverbaar vanaf eind september.

 

 

                                            

 

 

Volledig nieuw ontworpen crosser met de allermodernste technologie, waaronder een nieuw motorblok, nieuw frame en nieuwe styling.

Yamaha onthult vandaag de gloednieuwe YZ450F met elektrische starter: de eerste productiecrossmotor ter wereld met een tuning app voor smartphones. De volledige gerestylde YZ450F wordt aangedreven door een nieuw motorblok met omgekeerde cilinderkop en biedt rijders de mogelijkheid om het ware potentieel van de machine te ontdekken.

De nieuwe YZ450F is uitgerust met de nieuwste, modernste technologie en levert uitzonderlijk motorvermogen. En door het uiterst wendbare chassis voelt de rijder zich als nooit tevoren, één met de nieuwe YZ450F. Dit alles zorgt ervoor dat de rijder van een nieuwe YZ450F, vanaf medio augustus leverbaar, gegarandeerd in de prijzen valt. Deze gloednieuwe, op de MXGP geïnspireerde crossmotor vertegenwoordigt het begin van een geheel nieuw tijdperk van vooruitstrevende racetechnologie, waarin de rijder zich één voelt met zijn motor en waarin de motor settings op het circuit snel en eenvoudig nauwkeurig kunnen worden geprogrammeerd via zijn of haar smartphone.

 

De Yamaha YZ450F is leverbaar bij Resa-Racing vanaf eind september 2017!

Laat een bericht achter