• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

RESA RACING X HANNA VAN HENDRIK 2022

Geplaatst door Jay 26-08-2022 1 Reactie(s)

RESA RACING X HANNA VAN HENDRIK 2022

Hanna van Hendrik, een prachtig toneelspel dat ook al in 2019 werd georganiseerd op de mooie, en vooral ruimtelijke locatie van de Vliegbasis Twenthe, bedacht en geschreven door de welbekende actrice Johanna ter Steege. Hanna van Hendrik is een typisch Twents toneelspel over het boerenleven van de Jaren 70, boeren opstanden, protesten, het houden van tradities en het overboord gooien ervan. Een hele belevenis! Daarnaast worden er lokale bedrijven bij betrokken zoals de boerderij van ….  Balletvereniging …. En zo verzorgd Thoms Concept Catering de catering tijdens het theaterspel, aangeboden uit de streek! Meer zullen we vandaag niet verklappen, daarvoor kan je het beste zelf naar de voorstellingen gaan!  

Ook in 2019 heeft Resa Racing het motorcross aspect van het toneelspel mogen verzorgen. Het toneelspel vertelt het verhaal over de boeren opstand in de jaren 70 in Twente.

Dit gaat het reilen en zeilen op de boerderij, koeien, en natuurlijk motorcross. Je volgt het leven van Hanna  in de roerige jaren zeventig waarin de boeren in Tubbergen in opstand komen, en ze zijn erbij als ze verplicht wordt om haar boerderij te verkopen.

Hierbij mochten wij het volledige motorcross gedeelte verzorgen. Resa Racing heeft dan ook 3 gloednieuwe Beta motoren ter beschikking gesteld om deze tijdens alle voorstellingen te gebruiken. Deze Beta’s hebben dan ook gedurende 2 maanden, en 42 shows lang een vaste rol in het toneelspel!

Verdeeld over de 42 shows, hebben we een grote club met vaste rijders die hun steentje mogen bijdragen aan het toneelspel. Dit zijn stuk voor stuk jongens en/of meiden die een hart voor de motorcross hebben. De crossers kunnen precies doen wat ze het liefst doen dus, crossen!

 

1 Reactie(s)

Laat een bericht achter