Vince de Haas winnaar Calimero klasse Zwarte Cross 2016!

Geplaatst door Martine 30-11--0001 0 Reactie(s)

Zwarte Cross 2016: 'Say yes to apartigheid'

 

Lichtenvoorde; 23-7-2016
Afgelopen weekend vond in Lichtenvoorde wederom de Zwarte Cross plaats. En uiteraard was Team Resa-Racing aanwezig om onze Resa-Racing toppers Rick Elzinga, Vince de Haas, Chiodi Duinkerk en Justin Bruggeman aan te moedigen!

 

125cc klasse

Zaterdag hebben wij  Rick aangemoedigd tijdens de 125klasse in zijn 2e manche. Onze mega goed startende Resa-Racing-Rijder heeft na een paar ronden op kop te hebben gereden uiteindelijk een nette 3e plek behaald.

Zondag is Rick helaas tijdens de 3e manche terwijl hij op kop reed ten val gekomen. Hij heeft daarbij een zware hersenschudding opgelopen en de 4e manche moeten missen. Toch heeft hij in het eindklassement een 8e plek weten te behalen. Wij wensen Rick beterschap toe!

 

Calimero klasse

De Calimero klasse was ook spektakel! Tijdens de tweede manche wist Vince de Haas wist al snel weg te rijden en heeft hij dit vastgehouden tot hij als eerste over de finish kwam. Chiodi en Justin hebben ook goed gereden en een 8e en 18e plek behaald.


       
 


 

    

In de einduitslag van de Calimero-klasse over de drie Zwarte Cross dagen kon voor Resa-Racing niet beter eindigen! 
Onze topper Vince wist op zijn Resa/Yamaha blauwe KTM50 de overwinning op zijn naam te zetten en mocht de gouden helm in ontvangst nemen van tante Rikie. Vince, van harte gefeliciteerd!

Ook Chiodi en Justin mogen volgens ons terugkijken op een succesvol weekend met een hele nette 7e en 14e plaats in de totaalstand.

 

 

                                                

 

Top gedaan jongens!

 

 

Laat een bericht achter