• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Crosshelmen


Lees meer

Categorieën

Weergegeven:
Sorteren op:

Motorcrosshelmen


Elke motorcross fanaat weet hoe belangrijk een goede uitrusting is, zowel voor comfort als veiligheid en plezier tijdens het rijden. Een betrouwbare crosshelm maakt daar ongetwijfeld deel van uit. Natuurlijk is de zoektocht naar een goede kandidaat niet altijd eenvoudig, mede door het enorme aanbod aan merken, modellen en types. 


Als je echter het beste uit je motorsport wil halen, dan is het de moeite waard. Resa Racing beseft dat en heeft dan ook een uitgebreid gamma aan kwalitatieve, comfortabele en ook nog eens visueel aantrekkelijke crosshelmen voor elke motorcrosser. Op die manier wordt rijden veiliger, aangenamer en zie je er ook nog eens beter uit!


Crosshelmen bij Resa Racing: voor elk wat wils

Elke crosshelm heeft dan wel dezelfde functie, toch zijn er heel wat mogelijkheden - zeker als je kijkt naar een aanbieder als Resa Racing. Wat meer informatie over verschillende merken, maar vooral over wat deze te bieden hebben, is hier dan ook belangrijk.


Arai: comfort én uitstraling van de hoogste plank

Arai is een perfect voorbeeld van een merk dat op alle vlakken aan de verwachtingen voldoet. Naast het overduidelijk aerodynamische karakter van deze helmen (verkrijgbaar in kleuren van Frost Zwart tot Neon Geel) zorgt de Arai Complex Laminate Construction aan de buitenzijde voor een optimale bescherming tijdens het rijden. Het revolutionaire ventilatiesysteem en het geïntegreerde Facial Contour System maken daarbij meteen duidelijk dat Arai een van de beste merken is die je kan vinden!


Extra zorgeloos crossen met Fox

Fox is echter ook het vermelden waard, en wel om verschillende redenen. De helmen zijn dan wel iets eenvoudiger qua design, ze zijn eveneens in uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Het MIPS (Multi-directional Impact Protection System) garandeert een ongekende bescherming tegen stoten bij het vallen, waardoor rijden natuurlijk zowel aangenamer als veiliger wordt. Ook gebruikt dit merk niet langer schroeven bij zijn helmen, maar magneten. Hierdoor is het risico op nekletsels bij een val aanzienlijk kleiner. De ideale combinatie van eigenschappen dus bij een crosshelm!


Bell: een helm op maat, voor elke cross fanaat 

Ten slotte is er ook Bell, een merk van crosshelmen dat écht vernieuwend is op het vlak van comfort en veiligheid. Dankzij het zogenaamde FLEX systeem past een dergelijke helm zich volledig aan de vorm van je hoofd aan. De helm beschikt over drie flexibele lagen die zich automatisch aan de gebruiker aanpassen. Het resultaat? Meer comfort, minder risico op letsels en dus nog veel meer rijplezier!


De beste helm kiezen voor jouw situatie

Het is overduidelijk dat elke motorcross helm unieke eigenschappen heeft. Hoe dan ook is elk van bovenstaande opties een must-have voor de serieuze motorcrosser. Resa Racing wil dat ook jij meer uit je motorsport kan halen, en biedt dan ook helmen van topkwaliteit. 


Materialen zoals glasvezel, carbon en polycarbonaat, beveiligingssystemen zoals FLEX en unieke designs met een breed gamma aan kleuren, garanderen bij elk van deze helmen dat je je pas écht kunt uitleven tijdens het rijden. Zoek jouw favoriete MX helm, en crossen wordt ongetwijfeld een nog groter plezier!