• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Crosslaarzen


Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:

Crosslaarzen


Crosslaarzen: voor velen mag het dan wel niet het meest spannende onderdeel lijken van een cross outfit, het maakt er niettemin een belangrijk element van uit. Zonder een goede basis is het onmogelijk om met volle teugen van je crossmotor te genieten - en dat is precies waar crosslaarzen voor zorgen. Bij Resa-Racing kan je dan ook zeker zijn van een uitgebreid aanbod kwalitatieve laarzen, die stuk voor stuk passen bij een stijlvolle outfit.


Wat houdt dit aanbod nu precies in, en waarom zou je de vooraanstaande merken van Resa-Racing in de winkel of online moeten kopen? Een belangrijke vraag die een duidelijk antwoord behoeft!


Crosslaarzen bij Reca-Racing: gevarieerd, maar altijd even betrouwbaar


Stel je voor dat je off-road of enduro rijdt met je crossmotor zonder degelijke laarzen. Het zou niet enkel minder aangenaam zijn, je rit zou er ook niet bepaald veiliger op worden! Dankzij een stevig paar crosslaarzen wordt het zoveel eenvoudiger om tijdens het rijden te genieten, je nek niet te breken - én om betere prestaties neer te zetten.


Merken als Alpinestars, Fox, Sidi en Gaerne maken de basis uit van het brede gamma bij Resa-Racing. Naast kwaliteit kan je bij Resa-REacing ook terecht voor het passen en meten van de laarzen, alsook gedegen professioneel advies!


Alpinestars: de onbetwistbare alfa van de crosslaarzen


Iedere fanatieke motorcrosser weet hoe fantastisch een merk als Alpinestars is. Het aanbod aan crosslaarzen bij Resa-Racing is uitgebreid én van uitstekende kwaliteit, welk model je ook kiest. Vooral de Tech collectie is het vernoemen waard, deels omdat er heel wat modellen mogelijk zijn. Van de Tech 3S in verschillende kleuren tot de Tech 7s met zijn opvallende modellen, allemaal zijn ze een goede optie.


De Tech 10 neemt het echter nog een stapje verder, en wel in de vorm van een extra beveiliging en extra opvallende kleuren. De ideale crosslaarzen voor zij die niet enkel goede prestaties willen neerzetten, maar ook een goede indruk willen geven!


Fox: performance is troef


Fox is dan op het vlak van uitstraling misschien wel iets eenvoudiger en de kleuren iets minder contrasterend, aan kwaliteit ontbreekt het zeker niet. Naast de perfecte pasvorm rond de voet en hiel pakt dit merk ook uit met een actief haksysteem en een TBU scheenbeenplaat. Meer mobiliteit en veiligheid zijn daarvan de gevolgen, en dat vertaalt zich dan ook in een nog betere rijervaring.


Andere collecties zoals de Comp 5 hebben een iets stoerder uiterlijk en zijn vooral interessant voor de off-road crosser. De Instinct reeks pakt dan weer uit met extreem gebruiksgemak en vervangbare zolen, voor een nog aangenamere rit!


Geniaal crossen met GAERNE


De SG-collectie van GAERNE maakt duidelijk dat ook dit merk niet te onderschatten valt. Naast het wel erg professionele uiterlijk van de crosslaarzen zorgen ook de dual compound zool en het met gel gevoerde interieur voor meer rijgemak en veiligheid. Sobere kleuren zoals wit en zwart zijn hierbij populair, maar de kwaliteit die deze laarzen bieden zijn allesbehalve sober. Zowel de SG-10 en 11 als 12 bieden op die manier uitstekende duurzaamheid en comfort tijdens het rijden!


Sidi: spectaculair stijlvol rijden


Wil je een paar crosslaarzen die pas écht de top bereiken qua stijl? Dan is Sidi wat je nodig hebt. Deze laarzen pakt uit met de Agueda en Crossfire collecties, die allebei al even opvallend zijn dankzij de flashy kleuren en hun unieke design. Van fluorgeel met blauw tot basis zwart en wit, kleurcombinaties zijn er in elk geval niet te weinig bij dit merk. Daarbij bieden deze crosslaarzen precies wat je nodig hebt om als MX fanaat het beste te halen uit elke rit!