-27% Fox | Crosslaarzen Instinct LE Roze

Info:


Beoogd Gebruik:

Deze Laarzen zijn ontworpen voor off-the-road gebruik. MX laarzen zijn bedoeld om bescherming te bieden tegen omgevingsomstandigheden zonder de gebruiker daarbij te hinderen bij het gebruik van de motor en de voetbediening. Daarnaast geven de laarzen een bepaalde mate van mechanische bescherming in het geval van een ongeluk. De motorcrosslaarzen zijn niet bedoeld als bescherming tegen vallen als gevolg van een slip. Deze laarzen zijn getest en gecertificeerd volgens de Europese Norm ( EN 13634:2010 Niveau 1)


Waarschuwing:

De Prestaties van deze MX-laarzen kunnen nadelig beïnvloed worden door extreem hoge of lage temperaturen. Deze Laarzen bieden geen bescherming tegen beklemming of doordringend letsel als gevolg van een ernstige impact, of overlijden. Door de uiterst gevaarlijke aard van de activiteiten waarvoor deze laarzen zijn bestemd, kan er onvoorzien letsel optreden. Om de mate van bescherming te vergroten wordt u geadviseerd deze MX-laarzen te combineren met andere persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals scheen/knie-beschermers. DE GEBRUIKER MOET DEZE LAARZEN OP GEEN ENKELE MANIER MODIFICEREN. WIJZIGINGEN KUNNEN DE INTEGRITEIT VAN DE LAARZEN EN DE PRESTATIEKENMERKEN NADELIG BEÏNVLOEDEN EN LEIDEN TOT HET VERVALLEN VAN ALLE GARANTIES VAN DE FABRIKANT.


Opslag:

Bewaar de laarzen als deze niet gebruikt worden, in een goed geventileerde ruimte waar geen sprake is van extreme temperaturen. Plaats geen zware voorwerpen bovenop de laarzen. Als de laarzen vochtig zijn, laat u ze eerst drogen voordat u ze voor langere tijd opslaat.


Zorg:

Gebruik geen elektrische reinigers. Voor het schoonmaken van de gespen wordt een vloeibaar smeermiddel geadviseerd. Plaats het product niet in de buurt van directe warmtebronnen. Alleen handwas(dus geen wasmachine). Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen of bijtend schoonmaakmiddel. Sla de laarzen niet op als de vochtig of nat zijn. Niet stomen en Niet Strijken.


Inspectie en Onderhoud:

Om een correct gebruik van MX-laarzen te garanderen, voert u  een visuele inspectie uit om na te gaan of de laars zich in  goede staat bevind en niet beschadigd zijn (geen duidelijke tekenen van slijtage of kapotte stiksels). Als er twijfel bestaat over de conditie van deze laarzen of als de laarzen beschadigd zijn, dienen deze niet langer te worden gebruikt, en direct te worden vervangen. Ongeacht de conditie van de laarzen wordt u geadviseerd de laarzen iedere 5 jaar te vervangen. Als de laarzen beschadigd raken bieden deze NIET het optimale beschermingsniveau. Gebruik in geen geval beschadigde MX-Laarzen.


Let op:

De Europese norm kent 2 prestatieniveaus voor wat betreft de geboden bescherming. De mate van risico's of gevaren die een motorrijder loopt, is nauw gekoppeld aan de aard van de rit en die van een eventueel ongeval. Binnen de norm staat prestatie niveau 1 voor het minimaal niveau dat vereist wordt voor schoeisel om een nuttige bescherming te bieden tijdens een ongeval en biedt het een optimale mate van comfort voor alle typen motorritten. Als motorrijders van mening zijn dat hun rijstijl of de sport die ze beoefenen tot een verhoogd risico leidt, levert niveau 2 verhoogde prestaties - hoewel het extra beschermingsniveau waarschijnlijk nadelig uitpakt wat betreft het gewicht en comfort, en dus mogelijk niet voor alle rijders acceptabel is.

Specificaties
Serie Instinct

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Fox | Crosslaarzen Instinct LE Roze

  • Model: Instinct
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 514,95
  • € 375,00

Beschikbare opties:

Tags: Fox | Crosslaarzen Instinct LE Roze, Instinct, Webshop