• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Beta Brommers

De Beta RR50 MY23 Motard en Enduro modellen zijn leverbaar bij Resa-Racing. Met een volledige restyling van de kleuren zijn ze in een volledig nieuw jasje gestoken, waarmee jij altijd in stijl naar jouw bestemming kunt rijden! 


De vorm van de kappensets zijn hetzelfde gebleven vergeleken met de 2021 en 2022 brommers, echter zijn er wel duidelijke veranderingen in de kleuropstellingen van de brommers. Zo hebben alle standaard modellen een iets 'stoerdere' look gekregen in combinatie met zelfs een aantal hele nieuwe kleuropstellingen!


De schakelbrommer is in! De nieuwe trend; het wordt steeds hipper. Wil jij ook graag op een echte Italiaanse schakelbrommer shinen? Dat kan bij ons! Waar veel merken stoppen, komt Beta met een hele mooie nieuwe EURO 5 lijn brommers. Zoals we van Beta gewend zijn voor een hele nette prijs een kwalitatief hoogwaardige tweewieler. Zonder teveel poespas een coole brommer, waar wacht je nog op?

Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:


Een van de Europese bestsellers, met het grootste assortiment qua uitvoeringen en kleuren, waarmee generaties rijders zijn opgegroeid, is terug met een nieuw model volledig vernieuwd in chassis, motor en design.


De Beta RR 50! 


De nieuwe RR 50 2021 in de Enduro- en Motard-versies heeft nu een nieuw chassis, een Euro 5-motor en een ontwerp geïnspireerd op de grotere en wereldberoemde RR-enduro (7 keer wereldkampioen met Holcombe en 5 keer met Freeman). Deze brommer is nauwelijks meer te onderscheiden van de grotere enduro motoren... 

Een mix van racestijl en puur plezier, klaar om je te laten dromen.


Twijfel je om een brommer aan te schaffen ivm de korte periode tot aan je autorijbewijs? Laat je niet afschrikken door de aanschaf.  De Beta brommer houdt haar waarde hoog, hij is haast als investering te zien! 

Met het vernieuwde AM6 blok is dit een topper.  Ook is hij dit jaar uitgevoerd met een betere versnellingsbak. 


Heb je vragen of wil je de Beta brommer komen bekijken? Dat kan, Resa is een van de grotere Beta brommer dealers met eigen werkplaats. Dus voor onderhoud en onderdelen zit je hier ook goed!


Neem nu contact op met Resa-Racing

Rondeelweg 8

7482 RC Haaksbergen

06-53880875

info@resa-racing.nl