• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Sur-Ron


Sur-Ron Light Bee X Road Legal Versie

Een practig ontwerp, waarvan er geen 13 in een dozijn zitten, is de Sur-Ron Light Bee X Road Legal Versie een blikvanger op de weg! De elektrisch bromfiets is goedgekeurd voor de openbare weg en rijdt maximaal 45 kilometer per uur. Hij heeft een 3000 watt motor (met een piek van 6KW) en een maximum koppel tot, ja dat leest u goed, wel 200 NM!!

De accu, 60 volt, 32 ampere (ah) is een Lithium accu met Panasonic cellen en wel in 2,5 uur weer opgeladen! Het maximale bereik is rond de 100 kilomter bij 35 kilometer per uur. ( door onze ervaring weten wij wel dat je gewicht iets mee kan spelen in de prestaties ;) )

Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:

KOM DE LIGHT BEE X TESTEN BIJ ONS EXPERIENCE CENTER!

Wij zijn gespecialiseerd in elektrisch rijden en dan wel echt alleen met een hoge FUNFACTOR! En laat Sur-Ron nou nét een merk zijn wat precies bij onze productrange past! 

Door onze jarenlange kennis en ervaring met elektrische motoren en daarbij een complete testbaan in huis, kunnen we met recht zeggen dat we hét elektrisch fun center van Nederland zijn! 


SUR-RON is het merk waar we volop inzetten. Naast onze andere bekende merken als Kuberg, Boxxbike, Bultaco en Beta, is Sur-Ron nu de nieuwe blikvanger met een product wat ook voor de echte crosser zeer interessant is! 


De Sur-Ron Light Bee X is de nieuwe sensatie van dit jaar met zowel een off-road motor als een motor mét een L1E kenteken. Dat is een bromfietsuitvoering waarvoor een helmplicht geldt. Je kunt deze dus rijden met een AM of B rijbewijs en hij gaat max 45 km/u. Deze versie is dus gewoon op de weg te gebruiken en dus bijvoorbeeld als woon-werkverkeer in te zetten.