• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Kuberg


KUBERG elektrische motoren laten rijders plezier beleven aan motorsport op plaatsen waar het onmogelijk is voor normale motoren (aangedreven door andere brandstoffen) omwille van luchtverontreiniging en lawaaihinder. De moderne, onderhoudsvriendelijke, stille, veilige én betaalbare motoren kunnen in de achtertuin bereden worden zonder iemand te storen.  Kuberg heeft al motoren voor kids vanaf 2,5 jaar oud! 

Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:


Kuberg gaat voor de eerste plaats
Kuberg werkt hard om de beste producten op de markt te brengen en geeft de best mogelijke service. 

Kuberg maakt producten waarmee deze combinatie perfect mogelijk is; sport, leven, natuur en fun.

 
Kuberg is voor elke leeftijd! Van Start (2 jaar) tot Freedrider, voor elk wat wils!


KUBERG elektrische motoren laten rijders plezier beleven aan motorsport op plaatsen waar het onmogelijk is voor normale motoren (aangedreven door andere brandstoffen) omwille van luchtverontreiniging en lawaaihinder. De moderne, onderhoudsvriendelijke, stille, veilige en betaalbare motoren kunnen in de achtertuin bereden worden zonder iemand te storen. Jonge rijders en hun ouders ervaren onmiddellijk de voordelen van het eenvoudig gebruik en de hoogstaande technologie ten opzichte van de conventionele motoren.
Een aantal voordelen van Kuberg

- Geen burenruzies omwille van geluidshinder, 

- Geen verre afstanden meer afleggen naar circuits en niet afhankelijk van openingstijden

- Geen olie en bezine meer

- Geen ingewikkeld onderhoud meer
 

Kuberg is voor elke leeftijd! Van Start (2 jaar) tot Freerider, voor elk wat wils!

Nieuw: De Kuberg Freerider


De Kuberg Freerider

KUBERG FREERIDER is geschikt vanaf 12 jaar en ouder, dus ook voor volwassen rijders.

Vanaf nu verkrijgbaar.

De Freerider heeft een motor met  8KW. Een Range van 50 km en top speed van 55 km/h. In 2 uur is hij volledig opgeladen!Klik hier voor meer info over de Kuberg Freerider!     

       Technologie

KUBERG gebruikt de “in house” technologie en “state of the art engineering “ om nieuwe generaties van hoog performante elektrische motorvoertuigen te creëren. KUBERG motoren zijn volledig zelf ontwikkeld vanaf de eerste tekening tot een volledige motor. Dit wordt steeds gedaan met de nieuwste technologieën. Alle onderdelen ondergaan een volledige test in ons lab onder realistische condities.

 


Voordelen elektrische motoren

Eindelijk krijgen kinderen weer de mogelijkheid om kennis te maken met offroad motorsport, zelfs in hun eigen achtertuin. En dit op een veilige en milieuvriendelijke manier, zonder iemand te storen. De 3 modellen van Kuberg zijn geschikt voor kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar. Sinds oktober is nu ook de Freerider leverbaar, die geschikt is voor jeugd vanaf 12 jaar en zelf voor volwassenen.


Voordelen


·         Stil en krachtig

          Dat spreekt voor zich: krachtige en stille elektromotoren bieden voor dit soort motoren dezelfde – of zelfs betere – prestaties dan motoren op brandstof.

·         Rijden in eigen achtertuin

          Eindelijk weer mogelijk, zonder buren te storen.

·         Milieuvriendelijk

          Geen brandstof = geen co2 uitstoot

·         Veilig

          Geen ontvlambare brandstoffen, geen verhitte onderdelen, instelbare snelheid

·         Parental control

          Ouders bepalen zelf de snelheid en de gasrespons van de motoren, zodat de toegelaten snelheden mee kunnen groeien met de ervaring van het kind

·         Onderhoudsvriendelijk

          Geen onderhoud nodig, geen oliewissels, geen brandstof bij te vullen. Enkel regelmatig aan de stekker hangen: plug & play!

·         Makkelijk transporteerbaarDe motoren zijn licht en compact. U kan ze tranporteren zonder rekening te houden met vloeistoffen die kunnen lekken. Plat leggen in de kofferruimte is bijvoorbeeld geen enkel probleem.

·         Hoge kwaliteit

          De motoren zijn van Europese makelij. Ze worden hier ontworpen en geassembleerd van A tot Z, met oog voor kwaliteit op de eerste plaats.

·         Makkelijk rijden

          De motoren zijn speciaal voor kinderen ontworpen, er is voor elk kind een model met aangepaste zadelhoogte beschikbaar.