• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Stark Varg

DE SNELSTE ELEKTRISCHE CROSSMOTOR TER WERELD De Stark VARG is de eerste elektrische crossmotor die de prestatieleider is binnen zijn categorie. Het nieuwe model zal de industrie heroriënteren met zijn gepatenteerde technologie en ontwerpkenmerken, om rijders en racers te inspireren tot duurzaamheid. Om de traditionele technologie te overtreffen, is de Stark VARG vanaf de grond ontwikkeld, waarbij de aandrijflijn en het chassis perfect op elkaar zijn afgestemd en elk onderdeel voor zijn doel is geoptimaliseerd. Het is het fysieke bewijs dat een elektrische crossmotor in alle opzichten beter kan presteren dan een motor met verbrandingsmotor.
Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:

STARK FUTURE MOTORCYCLES De Varg motorfiets van Stark Future Motorcycles is een van de meest geavanceerde en veelzijdige motorcrossmotoren die er zijn. Met een tik op de app heb je toegang tot meer dan 100 rijmodi waarmee je toegang hebt tot een reeks vermogensniveaus, waardoor je motor precies op jouw behoeften reageert. Pas je vermogenscurve, motorremmen, tractiecontrole en virtuele vliegwielgewicht naar wens aan.


GRENZEN UITDAGEN Stark Future Motorcycles zijn gedreven om te innoveren met als doel de toekomst van het motorrijden opnieuw vorm te geven door de snelste en spannendste motorcrossmotor ter wereld te creëren. De Stark Future Motorcycles zijn gemakkelijker te rijden met minder onderhoud, grote actieradius, ongelooflijke prestaties en minder lawaai dan hun ICE tegenhangers. Dit zijn enkele van de meest gevraagde elektrische motorfietsen ter wereld, klaar om uit te vinden waarom?


GEBOUWD VOOR DE SENSATIE De VARG bereikt piekprestaties bij 80 pk, dat is 30% meer vermogen dan een typische 450cc viertaktmotor. Als je dat combineert met meer dan het dubbele koppel van je traditionele 450's, heb je een elektrische crossmotor zoals je nog nooit eerder hebt gereden. Met de toevoeging van de meest energiedichte productieaccu ter wereld heb je een accu met een bereik dat vergelijkbaar is met dat van een 450cc motorcrosser met een volle tank - waardoor je tot 6 uur op een trail kunt rijden met een volledige oplaadbeurt in 1-2 uur.


30% MEER VERMOGEN DAN EEN 450CC CROSSMOTOR. De magnesium behuizing van de batterij maakt vloeistofkoeling overbodig. Hij is geschikt voor maximaal 6 uur eenvoudig trailrijden of een volledige "moto" op MXGP-intensiteit en wordt tussen 1-2 uur volledig herladen, afhankelijk van de lader

 ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN. Wilt u uw rijgedrag onmiddellijk aanpassen met de kracht van uw vingertoppen? Tweak de exacte instellingen van de vermogenscurve, motorremmen, tractiecontrole en het virtuele vliegwiel (octrooi aangevraagd) in de Stark VARG App: een uitgebreide en intuïtieve tool die beschikbaar is in uw display of via uw iOS of Android telefoon en waarmee u volledige controle heeft over uw motor en uw rijden.


 ECHTE VERING. Kayaba vering: Door een samenwerking met Kayaba en Technical Touch, is de Stark VARG's vering ontwikkeld met 310mm veerweg voor zowel de voorvork als de achtervering. Er zijn zeven verschillende stock settings voor rijders met een gewichtsverschil van 5 kg, wat betekent dat je de vering kiest die bij jouw gewicht en rijstijl past.


PRE-ORDER NU DE GLOEDNIEUWE STARK VARG ALPHA Beschikbaar vanaf 2023, de gloednieuwe Stark Varg Alpha. Een elektrische crossmotor aangedreven door een 80PK(!) sterke elektromotor. Nu te pre-orderen bij Resa-Racing!
 Na Pre-order zal u worden uitgenodigd voor een Proefrit bij ons. Na deze proefrit heeft u altijd nog de keuze de bestelling door te zetten of te annuleren! Toch wel een keerpunt in de motocrosswereld, de overgang van Benzinemotoren naar elektromotoren.

De Stark Varg Alpha maakt het mogelijk deze overgang te maken zonder hierbij het belangrijkste aspecten van de motocross te verliezen: Plezier en Snelheid. Beste PK per Kilo verhouding op de markt Een motor gemaakt met koolstofverzelhuls in samenhang met een verhouding van 9 pk per kilo heeft de Stark Varg Alpha de sterkste elektromotor die op de markt te krijgen is. Met 275 Nm op de balans as en 938 Nm op het achterwiel zal een tekort aan vermogen nooit het probleem zijn. Dit allemaal samengevoegd levert een vermogen op wat maar liefst 30% meer piekvermogen levert dan een standaard 450cc crossmotor.

 Een hele GP-manche met 1 accu Een accu gelijk aan een benzinetank van een 450cc crossmotor, dat is de capaciteit die Stark uit de revolutionaire accu heeft weten te halen. éen gehele MXGP-manche kan er dan ook mee gereden worden. Met enkel trial rijden op een 'normaal' tempo zou je in de praktijk zelfs tot 6 uur kunnen rijden met 1 lading. Kies welke rijmodus het beste bij jou past Heb je zin in het gevoel van een 125cc, of wil je toch het karakter van een 300cc 2 takt?

Met 100+ rijmodi die de Stark Varg Alpha biedt ben je gegarandeerd van veel rijplezier. Via de Stark Android Telefoon kan jij jou perfecte rijmodus selecteren. Het lichtste frame op de markt Slechts 6 KG maakt het frame van de Stark Varg Alpha het lichtste frame op de markt. Met het zwaartepunt van de motor dicht bij de onderbeen, zal de motor dan ook een stuk lichter en flexibeler aanvoelen dan de 110 KG die de Stark Varg Alpha met zich meedraagt. Een lichte, Flexibele en voorspelbare motor die ook nog een comfortabel rijdt dus.

Plus en Minpunten

Geen uitstoot
Weinig onderhoud
Lichtste frame op de markt
Geen geluidoverlast
+100 Rijmodi
Inclusief Stark Android-telefoon
Geen geluid zoals een benzinemotor
Geen benzine geur meer