• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Loopfiets


Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:

Loopfiets voor kinderen van cross en motor liefhebbers

Een mooie en stoere loopfiets voor de allerkleinsten  koop je bij Resa Racing! Geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.


Origineel kraamcadeau of voor Sinterklaas?

Iemand in jouw kennissenkring is onlangs bevallen en je wilt een tof cadeau gaan kopen. Waarschijnlijk krijgt de baby genoeg luiers en knuffels,  dus... waar je een kersverse ouder echt blij mee maakt? Een loopfiets!


Waar is een loopfiets goed voor?

Loopfietsen zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar. Vaak kunnen kinderen van deze leeftijd nog niet genoeg balans vinden om bijvoorbeeld op een tweewieler echt te fietsen. 


Evenwichtsgevoel

Ieder begin is moeilijk. Maak het leuk en doe het stapsgewijs en voor je het weet crosst jouw peuter door het huis en over straat! Een loopfiets maakt het mogelijk dat de overstap naar een "echt" fietsje later veel gemakkelijker is. En van een "echt" fietsje naar een crossmotor ook!


Motorische ontwikkeling

Bij het gebruik van de loopfiets wordt er van het kind verwacht balans te houden. Ondertussen zal het zich ook moeten bewegen om zich te kunnen verplaatsen. Kortom het kind ontwikkelt zijn of haar grove motoriek. 


Inschattingsvermogen

Wanneer het kind eenmaal een beetje balans heeft gevonden en zich weet te verplaatsen op het fietsje zal het ook leren hoe je afstand houdt en hoe snelheid werkt. 


Driewieler of loopfiets?

Hier kunnen we heel kort over zijn. Een loopfiets is beter voor de ontwikkeling van het kind en een driewieler is net iets veiliger omdat de kans op vallen kleiner is. Resa racing verkoopt vooralsnog alleen loopfietsen.