• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Sale


Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:

Sale / outlet 


De juiste crossmotor of uitrusting vinden is niet altijd eenvoudig, zoveel is zeker. Het enorme aanbod maakt het soms ingewikkeld om precies dat te vinden wat je nodig hebt - of wat je een vriend of familielid cadeau wil doen. Resa-Racing beseft dat maar al te goed, en probeert het aanbod dan ook zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Wil je echter naast transparantie en degelijk materiaal ook genieten van aantrekkelijke prijzen? Dan is het sale aanbod aan artikelen interessant. Hier vind je crosskledij, accessoires en nog veel meer, van bekende, betrouwbare merken - allemaal tegen een verminderde prijs, voor jezelf of als cadeau. Op die manier geniet je voor minder geld toch van uitstekend materiaal!

Het sale aanbod: kwaliteit en variatie in één
Gewoon omdat een bepaalde crossmotor of crossbroek iets ouder is en misschien niet helemaal meer in de mode, wil nog niet zeggen dat je er niets meer mee bent. Bij Resa-Racing omvat het sale aanbod van alles en nog wat, en het is dan ook mogelijk om voor een lagere kostprijs toch een complete outfit samen te stellen. Enkel vooraanstaande merken, die ook de basis vormen voor het aanbod nieuwe producten, komen hierin voor.
Naast kwaliteit kan je echter ook zeker zijn van variatie. Merken zoals Fox, Shift en Troy Lee Designs hebben hoe dan ook heel wat te bieden - of het nu gaat om crosskledij of accessoires. Een kijkje nemen in dat aanbod is dan ook een goed idee als je jezelf of iemand anders wil verwennen met meer rijplezier!

Het Alpinestars aanbod: goedkoper, maar even betrouwbaar
Aplinestar is een van de bekendste en populairste merken voor crosskledij en accessoires die er zijn. Ook het sale aanbod van Resa-Racing is daar een bewijs van! Of je nu een Charger crossbroek in verschillende kleuren nodig hebt of op zoek bent naar Tech 10 Crosslaarzen van dit merk, het sale aanbod heeft het allemaal, met kortingen tot wel 50 procent en een kwaliteit die je bij weinig andere merken zult vinden!

Ervaar Fox - tegen een lagere prijs
Fox is eveneens een van die merken die kwaliteit en stijl voorop plaatsen. Het sale aanbod kenmerkt zich dan wel door lagere prijzen, de accessoires en kledij die je er vind zijn van goede kwaliteit. Zo vind je Fallout Cross-shirts in uiteenlopende stijlen, Airline Crosshandschoenen en zelfs een Flight Eycon MTB crosshelm van dit merk in het sale gamma. Allemaal met een stevige korting, zodat je voor minder geld evenveel kan genieten!

Meer halen uit Shift als off-road merk
Shift is ten slotte hét merk voor zij die houden van avontuurlijke ritten als off-road crosser. Goed materiaal is in dat geval nog belangrijker, en Resa-Racing vond dan ook dat dit merk niet in het sale gamma mocht ontbreken. Op zoek naar een degelijke crosshelm? De Assault Cross modellen kunnen je ongetwijfeld bekoren. Wil je je cross outfit afwerken met een betrouwbare jas of broek? Dan zijn de Ranger en Strike Brigade collecties van dit merk ongetwijfeld iets voor jou!