• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Sem Motobike


Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:

Sinds vele jaren zijn elektrische fietsen de tweewielermarkt binnengedrongen. Duurzame mobiliteit is voortdurend in ontwikkeling en de gerelateerde markten groeien voortdurend.


Toen we echter begonnen met het ontwikkelen van ons product, zat de e-bike-wereld nog vast op een beperkt prestatieniveau. De meeste mensen concentreren zich op de onderdelen van de fiets die gemakkelijker te bekritiseren en analyseren zijn. Er zijn veel soorten fietsen en verschillende constructiemethoden van de voertuigen. Heel vaak wordt de beste elektrische fiets gekozen door het bereik en een paar andere parameters te evalueren. Het prestatieniveau is nooit het onderwerp geweest van veel kritiek, aangezien de grootste spelers op de markt de vermogensniveaus tussen 250 en 500 W / h hebben ingesteld. Sommige gaan tot 1000W, de meest brutale, zelfs 2000W. De afgelopen jaren hebben we verschillende voorbeelden gezien van krachtigere fietsen, maar niets heeft ooit een niveau van engineering en fabricage bereikt dat echt belangrijk is, zelfs niet bij de beste elektrische mountainbikes.


Bij SEM hebben we dit verlangen naar ontwikkeling naar een ander niveau getild door de eerste echte high-performance elektrische fiets te creëren. We wilden de fiets heroverwegen, zowel vanuit het concept van vrij en gespierd trappen als door ons frame een ondersteuning te bieden die gemaakt is van echte kracht. In het lage gewicht van een traditionele e-bike hebben we de integratie van een geavanceerde motor en transmissie-eenheid ontwikkeld. De balans die tijdens de eerste twee jaar van ontwikkeling en prototyping werd gezocht, resulteerde in een goed presterend, beheersbaar en veilig voertuig.