• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Stark Future

Wat ga je vandaag rijden? Een 125cc tweetakt? 250cc of 450cc viertakt? De VARG is de meest veelzijdige en geavanceerde crossmotor ter wereld. Hij kan gemakkelijk worden aangepast aan uw vaardigheidsniveau en rijstijl op elk circuit.

Via de Stark VARG-app kun je tot 100 rijmodi creëren, de vermogenscurve, motorrem, tractiecontrole en virtueel vliegwielgewicht naar wens aanpassen, en vijf modi actief op de motor laten installeren. Maar heb je genoeg vermogen? De VARG levert topprestaties van 80 pk, 30% meer dan een typische 450cc viertaktmotor. We geven je ook 938 Nm koppel op het achterwiel, meer dan het dubbele van alle 450's. Beheers de kracht van de VARG.

U kunt in slechts een paar seconden van 1 naar 80 pk schakelen via de Stark VARG-app, een intuïtieve en uitgebreide tool die beschikbaar is op uw display, of via uw Apple- of Android-telefoon.

Lees meer
Weergegeven:
Sorteren op:

DE MEEST GEAVANCEERDE ELEKTRISCHE DIRT BIKE

De motorindustrie uitdagen en inspireren tot duurzaamheid door de snelste en meest opwindende crossmotor ter wereld te bouwen, voor de ultieme emotie op twee wielen.


Om te bewijzen dat elektrische technologie superieur is aan benzine. We verleggen de grenzen van technologie om de toekomst van motorrijden opnieuw vorm te geven. Door elektrische motorfietsen te bouwen die de traditionele technologie overtreffen, zullen we de wereld inspireren tot duurzaamheid. Onze motor is gemakkelijker te rijden, vereist minder onderhoud, kan overal worden bereden zonder buren te storen en heeft hogere prestaties dan traditionele motoren op benzine.