• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

Nieuwe Beta RR X-Pro Modellen!

Geplaatst door Jay 03-06-2024 0 Reactie(s) Nieuws,

MY 2025

Nu, in hun twintigste productiejaar, zijn de Beta RR-modellen getransformeerd tot een nieuwe generatie enduro-motoren. Beta introduceert de geheel nieuwe reeks 2T- en 4T-modellen, bekend als RR X-Pro! Niet te verwarren met de oudere Race Edition-modellen, bieden de X-Pro-modellen de endurorijder een groot aantal functies en voordelen die geschikt zijn voor trailrijden van alle disciplines. Er zijn acht modellen van de RR X-Pro beschikbaar, elk met een eigen persoonlijkheid en karakter. 125, 200, 250 en 300 2T-modellen, samen met 350, 390, 430 en 480 4T.

 

Waarom kies je voor X-Pro?

De Beta RR X-Pro modellen zijn speciaal ontworpen voor de zwaarste trails en onderscheiden zich door unieke kenmerken. Ze hebben een nieuw frame met een 20 mm lagere zithoogte, een innovatieve enkelvoudige veer voorvork (ZF SHC) die sneller reageert en meer "geplant" aanvoelt, en iso-elastische stuurbevestigingen van X-Trig die trillingen verminderen. De nieuwe achtershock heeft verbeterde klepinstellingen die passen bij de voorvork. Verder zorgen een groter Nissin remcilinder voor betere remprestaties en een koelvloeistofreservoir voor minder koelvloeistofverlies onder extreme omstandigheden. 

Het vernieuwde ontwerp omvat een nieuwe koplampkap, strakke koelerkappen en een nieuw achterspatbord, aangevuld met opvallende graphics. Met een elektronisch sleutelsysteem, lichtgewicht lithium accu, en andere praktische functies zoals een doorzichtige brandstoftank en een plastic bodemplaat, bieden de X-Pro modellen een unieke combinatie van prestaties, comfort en gebruiksgemak, ideaal voor enduro-rijders!

 

Bekijk hier alle modellen!

Beta RR X-Pro 125 2T:

Beta RR X-Pro 200 2T

Beta RR X-Pro 300 2T:

Beta RR X-Pro 4T:

Vanaf Juli leverbaar bij Resa-Racing!