Over Resa-Racing


Resa-Racing is hét adres voor de aanschaf, onderhoud en revisie van uw motor en richt zich in de motorsport specifiek op het gebied van Motorcross en Enduro.

Resa-Racing is sinds de oprichting van de zaak 10 jaar geleden dé Yamaha- en Beta dealer van Oost-Nederland. U kunt bij Resa-Racing terecht voor complete ontzorging voor het onderhouden van uw motor. Ook is bij Resa-Racing inruil van uw (tweedehands) motorfiets mogelijk.


Uiteraard hoort er ook een complete crossoutfit bij. Van kleding en accessoires tot protectie zijn aanwezig in de shop aan de oude Boekeloseweg 1a. Denk aan merken als Fox, Alpinestars, Shift , Arai en Oakley.
Resa-Racing heeft altijd een grote collectie op voorraad. Uiteraard zijn alle artikelen ook online in de webshop te bestellen.

 


Ontstaan

Resa-Racing is onstaan vanuit een combinatie van werk en hobby. De naam Resa is afgeleid van René Satink, eigenaar van de zaak en al jaren fanatiek crosser. 'Ik ben vanaf mijn 7e al op de crossbaan te vinden en heb jaren fanatiek wedstrijden door heel Nederland gereden. Vanuit deze hobby ben ik vanaf mijn 19de als motortechnicus gaan werken bij verschillende motorzaken. In 2006 dacht ik: 'Nu wordt het tijd om voor mezelf te beginnen'. En dan wel specifiek in Motocross en Enduro. René is nu nog steeds regelmatig op diverse cross en enduro-evenementen te vinden. 


De net 40-jarige crosser René Satink heeft in 11 jaar naam gevestigd bij crossend en of offroad/Enduro rijdend  Nederland. Van uit niets met enkel de ervaring die hij had opgedaan tijdens zijn werk bij van Dijk en later Safe-Motors heeft hij door de jaren heen een mooie motorzaak opgebouwd in Hengelo waar voornamelijk crossers hem weten te vinden. Naast een al jaren lange samenwerking met Yamaha-Motor (dealerschap), is hij sinds 3 jaar ook een dealerschap met het Enduro/offroad merk BETA aangegaan. Dit Italiaanse merk is een echt opkomend merk in de Enduro wereld. Ook op het gebied van crosskleding en accessoires biedt Resa-Racing een heel scala aan merken. ‘We richten ons voornamelijk op kwaliteit en de merken die niet op elke hoek van de straat liggen. Als een crosser iets zoekt, kan hij uiteraard in verschillende prijs klasses wat vinden maar het is wel kwaliteit.’

 
De toekomst

Resa-Racing blijft vol op ontwikkelen. Sinds begin 2016 wordt de zaak nu samen door René en Martine gerund. Onlangs is de nieuwe website met webshop ook online gegaan. Naast crossoutfits van de bekende merken die al jaren bij Resa te vinden zijn, zullen binnenkort ook de onderdelen en accessoires voor bijna elk type motor in de webshop aangeboden worden. ‘We gaan vol enthousiasme de toekomst tegemoet en wat is er nu leuker om de hele dag samen met je hobby bezig te zijn?’


Heeft u vragen of op korte termijn iets nodig? Bel gerust, wij zijn elke dag bereikbaar vanaf 09.00 op 06-53880875.

Of stuur een mail aan info@resa-racing.nl 
Kom langs voor een kijkje in onze winkel, de koffie staat klaar! 


                         

    René Satink 

   Openingstijden Resa-Racing
     

        Maandag         13.00 - 19.30
        Dinsdag           13.00 - 18.00
        Woensdag       Alleen op afspraak (bel 06-53880875)
        Donderdag     13.00 - 21.00
        Vrijdag             13.00 - 18.00
        Zaterdag          10.00 - 13.30
         


Resa-Racing


René & Martine

Rondeelweg 8

7482 RC Haaksbergen


                           Resa-Racing Hengelo