Over Resa-Racing


Resa-Racing is hét adres voor de aanschaf, onderhoud en revisie van uw motor en richt zich in de motorsport specifiek op het gebied van Motorcross en Enduro.

Resa-Racing is sinds de oprichting van de zaak 10 jaar geleden dé Yamaha- en Betadealer van Oost-Nederland. U kunt bij Resa-Racing terecht voor complete ontzorging voor het onderhouden van uw motor. Ook is bij Resa-Racing inruil van uw (tweedehands) motorfiets mogelijk.


Uiteraard hoort er ook een complete crossoutfit bij. Van kleding en accessoires tot protectie zijn aanwezig in de shop aan de oude Boekeloseweg 1a. Denk aan merken als Fox, Alpinestars, Shift , Arai en Oakley.
Resa-Racing heeft altijd een grote collectie op voorraad. Uiteraard zijn alle artikelen ook online in de webshop te bestellen.

 


Ontstaan

Resa-Racing is onstaan vanuit een combinatie van werk en hobby. De naam Resa is afgeleid van René Satink, eigenaar van de zaak en al jaren fanatiek crosser. 'Ik ben vanaf mijn 7e al op de crossbaan te vinden en heb jaren fanatiek wedstrijden door heel Nederland gereden. Vanuit deze hobby ben ik vanaf mijn 19de als motortechnicus gaan werken bij verschillende motorzaken. In 2006 dacht ik: 'Nu wordt het tijd om voor mezelf te beginnen'. En dan wel specifiek in Motocross en Enduro. René is nu nog steeds regelmatig op diverse cross en enduro-evenementen te vinden. 


De net 40-jarige crosser RenéSatink heeft in 11 jaar naam gevestigd bij crossend en of offroad/Enduro rijdend  Nederland. Vanuit niets met enkel de ervaringdie hij had opgedaan tijdens zijn werk bij van Dijk en later Safe-Motors heefthij door de jaren heen een mooie motorzaak opgebouwd in Hengelo waarvoornamelijk crossers hem weten te vinden. Naast een al jaren langesamenwerking met Yamaha-Motor (dealerschap), is hij sinds 3 jaar ook een dealerschapmet het Enduro/offroad merk BETA aangegaan. Dit Italiaanse merk is een echtopkomend merk in de Enduro wereld. Ook op het gebied van crosskleding enaccessoires biedt Resa-Racing een heel scala aan merken. ‘We richten onsvoornamelijk op kwaliteit en de merken die niet op elke hoek van de straatliggen. Als een crosser iets zoekt, kan hij uiteraard in verschillendeprijsklasses wat vinden maar het is wel kwaliteit.’

 
De toekomst

Resa-Racing blijft volopontwikkelen. Sinds begin 2016 wordt de zaak nu samen door René en Martine gerund. Onlangs is de nieuwe website met webshop ook online gegaan. Naast crossoutfits van de bekende merken die al jaren bijResa te vinden zijn, zullen binnenkort ook de onderdelen en accessoires voor bijna elktype motor in de webshop aangeboden worden. ‘We gaan vol enthousiasme detoekomst tegemoet en wat is er nu leuker om de hele dag samen met je hobbybezig te zijn?’


Heeft u vragen of op korte termijn iets nodig? Bel gerust, wij zijn elke dag bereikbaar vanaf 09.00 op 06-53880875.

Of stuur een mail aan info@resa-racing.nl 
Kom langs voor een kijkje in onze winkel, de koffie staat klaar! 


                         

    René Satink 

   Openingstijden Resa-Racing

  •         Maandag         13.00 - 19.30
  •         Dinsdag           13.00 - 18.00
  •         Woensdag       Alleen op afspraak (bel 06-53880875)
  •         Donderdag     13.00 - 21.00
  •         Vrijdag             13.00 - 18.00
  •         Zaterdag          10.00 - 13.30
         


Resa-Racing


René & Martine

Oude Boekeloseweg 1a

7553 DS Hengelo


074 – 256 72 58                           Resa-Racing Hengelo