• Advies in de winkel
  • Grote eigen voorraad
  • De beste a-merken op MX-gebied
  • Levering door heel Benelux, ook motoren en moto-bikes!

De Nieuwe Beta RX 450

Geplaatst door Jay 20-11-2023 0 Reactie(s)

Beste motorcrossliefhebbers,

Opwindend nieuws van de fabriek van Beta Motor, die de wereld van Motocross naar een hoger niveau tilt! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte Beta RX 450 nu beschikbaar is en binnenkort te zien is in onze showroom. Als toegewijde Beta-dealer brengen we de nieuwe dimensie van Motocross rechtstreeks naar jou toe!

 

Een Raceklare Beleving
De RX 450, het nieuwste paradepaardje van Beta, is geen gewone motorcrossfiets; het is een volledig raceklare machine ontworpen voor motocrosscircuits over de hele wereld. En het beste nieuws? Je kunt hem nu gaan ervaren bij Resa-Racing!

 

RideAbility by Beta
Bij Beta Motor draait alles om RideAbility - een concept waar Beta trots op is. Het betekent dat deze motoren zijn ontworpen voor iedereen, van beginners tot doorgewinterde racers. Het team van ingenieurs in Florence, Italië, heeft de RX 450 ontwikkeld met als doel een motocrossmodel te bieden dat niet alleen topprestaties levert, maar ook gemakkelijk te berijden is.

 

Technisch Hoogstandje
Laat ons enkele technische hoogtepunten van de RX 450 bij Resa-Racing belichten:
Frame: Een gloednieuw ontwerp, specifiek voor motocrossgebruik, met verbeterde stijfheid voor precisie in bochten en stabiliteit bij landingen.
Vering: Kayaba-voorvork en schokdemper, volledig instelbaar voor een perfecte balans tussen comfort en prestaties.
Wielen en Remmen: 21" voorwiel, 19" achterwiel, Maxxis-banden en Nissin-remsysteem voor optimale controle en remkracht.

Unieke Stijl, Exclusief bij Resa-Racing
Bij Resa-Racing geloven we in stijl en uniciteit. Daarom wordt de RX 450 geleverd met speciale details zoals rode kettingspanners, blauw geanodiseerde Excel-velgen en opvallende graphics in Racing-kleuren. Elk detail is zorgvuldig geselecteerd om een unieke uitstraling te creëren.

Bezoek Ons en Ervaar het Zelf!
Ben je klaar om de wereld van motocross te betreden met de Beta RX 450? Breng een bezoek aan Resa-Racing, jouw Beta-dealer, en ontdek deze krachtige en wendbare motor zelf. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je alle ins en outs van de RX 450 te laten zien en je te begeleiden bij het kiezen van de perfecte motocrosservaring.

Dus, waar wacht je nog op? Laat de adrenaline stromen en ervaar de opwinding van de RX 450 bij Resa-Racing!

 

We hopen je snel te zien bij ons in de showroom: 

Resa-Racing
Rondeelweg 8
Haaksbergen
074-2567258
info@resa-racing.nl

Laat een bericht achter