Danoontje Power voor je motor: De nieuwe GET Power Assistance, ECU

17-03-2017 0 Reactie(s) Producten,

PASSION FOR PERFORMANCE


Om je off-road motor beter te laten presteren maak je gebruik van de producten van Athena en GET. Het is niet zonder reden dat alle fabrieksteams in de MXGP de technologie van GET gebruiken. Door de snelle processoren die in de GET ECU systemen worden gebruikt kunnen engineers de motor eenvoudig optimaal afstellen.

GET heeft een Power ECU beschikbaar, dit is een plug & play systeem, welke eenvoudig is in te stellen. Met dit GET systeem ligt de professionele WK-technologie binnen ieders handbereik! Deze ECU systemen zijn na montage eenvoudig met behulp van de WiGET app in te stellen. Naast de Plug & Play Power ECU systemen biedt GET ook de EVO ECU systemen aan. Deze systemen zijn voorzien van twee vooraf ingestelde mappings. Daarnaast is het mogelijk om met behulp van de MAYA Software eigen mappings te schrijven voor de GET EVO ECU Systemen.

 

 

                                  

 

 

17-12-2016: Afgelopen week hebben Giorgio Sartori en Dan Truman van het hoofdkantoor van Athena Get een bezoek gebracht aan Resa-Racing! Get is de eerste en het enige bedrijf in de Offroad industrie die rijders voorziet van een smart device om de mapping van je motor aan te passen en af te stellen. Je hebt geen powertuner meer nodig, je kunt vanaf nu je mapping aanpassen via je telefoon én delen met je vrienden!

Naast dat je je vering voor je zelf aanpast op eigen gewicht en snelheid pas je nu met de nieuwe Get technologie ook je vermogen aan naar eigen kunnen. 

Rij je een dikke 450 en wil je hem tammer? Zet hem in standje 10 en hij breekt nooit meer uit.

Nieuw: De LC/GPA, de gids op je spatbord met Launch Control voor je perfecte start... 

 

PASSIE VOOR POWER

Get is het eerste en het enige bedrijf in de Offroad industrie die rijders voorziet van een smart device om de mapping van je motor aan te passen en af te stellen. Je hebt geen powertuner meer nodig, je kunt vanaf nu je mapping aanpassen via je telefoon én delen met je vrienden!

 

 

                                  

 
 
Naast dat je je vering voor jezelf aanpast op eigen gewicht en snelheid pas je nu met de niewwe Get technologie ook je vermogen aan naar eigen kunnen.
Rij je een dikke 450 en wil je hem tammer? zet hem in standje 10 en hij breekt nooit meer uit.
Connect via WiFi met je smartphone of tablet (Android of iOS) en stelf de parameters in een absoluut veilig bereik af. Op elk moment kun je gemakkelijk je GET FACTORY map (fabrieksinstellingen) weer terugzetten. 
 
 

 

 

GPA (Get Power Assistance) is de gepatenteerde technologie en de belangrijkste reden van GET´s succes wereldwijd. GPA werkt als een soort traction control zonder de benodigdheid van sensoren. Meer veiligheid, meer snelheid in in- en uitrijden van je bochten onder welke condities dan ook, en daarnaast voorzien van geassisteerde traction op natte en gladde heuvels. GPA is dus een zelfdenkend systeem geworden dat je door alle omstandigheden van de baan en het weer begeleidt naar de perfecte rit waarbij je het maximale uit je motor kunt halen.    

                     

 

 

 

 

 

De beste mapping, meer vermogen, makkelijker, veiliger 

 

Er zijn 3 verschillende ECU`s: De GP1 Power, EVO en EVO Basic. De GP1 Evo wordt tegenwoordig standaard uitgerust met traction control (GPA), blijft volledig programmeerbaar, én in prijs verlaagd van €887,- naar €707,-!

 

De belangrijkste eigenschappen van de GET GP1/RX1 ECUs: 

 • WiGET App: Zoek "WiGET ATHENA" in je appstore en download de gratis app. (Er is een gratis demo beschikbaar met een handleiding)
 • Diagniostisch: Mogelijkheid om direct elk probleem in je motor te zien en herkennen
 • Non-resettable urenteller (ECU-urenteller)
 • Set 0 TPS
 • Aanpassen van injectie (-10% / + 30%)
 • Aanpassen van ontsteking ( - 30% / +5%)
 • Aanpassen van RPM begrenzer ( +500 max)
 • Honderden verschillende settings opslaan in het geheugen. Geef je mapping zelf een naam om sneller terug te kunnen vinden. (bijvoorbeeld 'modderig', 'zanderig', 'Lommel zonnig', 'Teutchenthal modderig', etc)

 

noot: 

 1. De WiFi communicatie is tussen je smartphone/ tablet en de ECU, je kunt je zelfs in het bos of in de woestijn begeven; er is geen netwerk nodig. 
 2. In 2014 t/m 2016 is de WiFi-Com inclusief verkrijgbaar bij de ECU. Eerder was dit alleen als en extra optie apart te koop. 
 3. The WiFi/Com verbruikt geen batterij.


Wat is er nieuw?

Het nieuwe accessoire LC/GPA is een vlamnieuw gadget wat de GET GPA technologie combineert met een extreem efficiente strategie van LAUNCH CONTROL!

Get´s Launch control strategie wordt al jaren gebruikt door Grand Prix rijders van over de hele wereld en wordt vanaf vandaag uitgebreid met dit zeer handig en slimme accessoire: de LC/GPA. En dit kleine apparaatje kan tegen stenen, modder en is waterproof!

 

Be the first, get the Holeshot! 

             

 

Eigenschappen van de LC-GPA:

 • GPA level setting: Het biedt de zelfde mogelijkheid van de GPA Switch door het gebruiken van de modebutton en de 10 ledlampjes
 • Lauch Control Strategy: Eenmaal ingeschakeld door de modebutton, (door deze 3 seconden in te drukken) geeft de LC-GPA je de perfecte start! De Launch Control eindigt automatisch wanneer je het gas dicht doet in de eerste bocht en de lichtjes gaan automatisch terug naar de vorige setting.
 • MFL: Multi Function Light: Wanneer de motor boven de 100C komt, gaat het lampje aan en weer uit wanneer deze onder de 95C is. De MFL houdt de motortemperatuur in de gaten.
 • 10 Leds: multiple functies: GPA Level Indicator, RPM Dash Simulator; Speciaal voor het starthek, wanneer een rijder zijn motor niet kan horen door het lawaai van alle andere motoren om hem heen, fungeert de RPM Dash simulator door middel van de ledlichtjes als gids zodat de rijder het perfecte toerental heeft. Bij te veel gas beginnen de ledlampjes te knipperen en weet de rijder dat hij de gashendel iets dicht moet doen. Als hij het perfecte toerental heeft, blijven de LED´s staan en de rijder kan het gas vol open houden. Geen overstart maar ook geen te langzame start meer! Shiftlight: Deze functie geeft de rijder tijdens het rijden aan hoeveel gas hij moet geven en wanneer de limit wordt bereikt en hij moet schakelen naar een andere versnelling, zodat er altijd de perfecte power uit de motor wordt gehaald. 

 

                                   


De Get RX1-GP1 ECU Power, Evo en Basis zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Resa-Racing. Neem contact op met René voor meer informatie en wat bij jouw motor past! 06-53880875 of stuur een mail aan info@resa-racing.nl.


   

 

 

Nieuwste technologie zelfdenkende tractioncontrol van GET

 

Tags: motor

Laat een bericht achter